Vi passade på idag med!

Stina sover hos mormor, Alvin sover i sin säng efter en lite sen läggning, så vi passade på att köra ett minipass på tomten, hussen gick och la ut lite dummies här och var, några snäva linjer och några lite mer "egna" linjer, sen traska vi runt och skickade från bra håll och så vidare....
Mattens huvud visade sig från sin allra bästa sida och gjorde bra val, tillsammans jobbade vi in apporterna och även en apport som blev lite klurig där Stings huvud kokade en aning!
Så himla kul att ha fått upp träningsmotivationen igen, å nu när det är ljust länge så kan man ju träna lite utan barn och barnvagnar som ska passas upp på eller vaggas osv.. för även om jag har väldigt snälla barn och en otroligt hjälpsam sambo så är det tufft med koncentrationen när man vet att de är där bakom/brevid i ögonvrån, mer eller mindre nöjda, huvudet försöker vara med på alla ställen och då blir det sällan bra.
Min mamma tyckte att jag skulle börja pumpa ur lite så "pojkstackarna" som hon uttryckte sig kunde stanna hemma med dem istället för att åka på hundträning..  =)Tur man har barnens morfar och mormor!
Midsommarafton i Arkösund 2009
Glad midsommar till er alla!
Önskar vi på Udden!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Glad Midsommar!! Kram Camilla mfl.

2011-06-22 @ 22:59:49
Postat av: Johanna & Majken

Trevlig midsommar! :)

2011-06-23 @ 10:48:50
URL: http://johannalofgren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0