Hos Fotografen!

tjotte 2

Då har man modellat oxå... detta är ett resultat av lördagens bravader! Tjotte fotar och jag modellar =)

Här följer de andra snygga bilderna på snygga mej =)







Som ni kan se här nedanför så har jag vuxit en massa fastän matte tycker jag är sååå liten =)

5 veckor gammal

liten plutt


5 månader gammal

tjotte 1

Stor å ståtlig som få!!! Är riktigt nöjd med fotona! Tack Tjotte för ett bra jobb!!

Förövrigt idag så blir det träning nere på klubben!! längtar det var längesen!

Ses!! Ha en hundig dag!

Voff voff

BIR valp!!!!

BIR valp


Jahhhooooo!! Då har man haft sin utställningspremiär... o nerverna är faktiskt i behåll!!  Jag klarade av den med bravur! Kom etta med HP o sen blev jag BIR valp alltså bäst i rasen av valparna!

Det är inte dåligt för å vara första gången åsså är jag ju bara fem månader på dagen prick IDAG!!! GRATTIS till MEJ!!!

Det här med utställning var skojj men jobbigt! Det var så varmt igår åsså en massa vovvar att lukta på o sukta efter !! Så det var kämpigt att  stå fint.. matte säger att jag kan bättre =)
Döm själva!!

Här tävlar vi om BIS ( best in show) men då var jag så trött att det gick inge vidare men flocken var glad ändå o jag me!!



Efter en lyckad utställning bar det av hemåt igen Morrmor och Morrfar åt sitt håll å vi åt vårt håll!!
Matte hade lovat mej ett bad efter utställningen eftersom det varit så varmt idag o en massa dagar tillbaka å jag har inte fått bada för att jag skulle vara fin i pälsen så på hemvägen stanna vi vid min favvo sjö.... ORRANÄSJÖN!!
Lyckan var total!!
bada är livet
Att bada är livet... Jag njuter i fulla drag o sporten med ett bad är att ruska av sej allt vatten så nära husse o matte som möjligt=)

Här står jag och njuter av utsikten


Efter ett tag var det dags å fortsätta hemåt... men då hände nåt konstigt HUSSE hade parkerat i min bur... efter mycket övertalning kom han ut så jag fick åka så fint som jag brukar =)

husse i buren =)

Idag är jag sååå trött så jag ska bara vila hela dagen!

Tack för mej!

Voff Voff!!
(Glöm inte att bilderna blir stora om ni trycker på dem osså blir jag glad om ni lämnar ett tassavtryck!!)

Gosigt värre!!

Gosigt värre!! 

( matte helt salig med bruna lilla Heffa!!)


Hallo!

Idag har varit en jobbig dag! Fotodag!!

Vi åkte iväg med bilen o vips så var vi i skärgården!! Där var det massa skojjiga människor som ville ha min.. bara min upmärksamhet.. O självkart fick de den sen låg det en framför mej med en kamera o resultaten får ni se senare!!!


Sen for vi iväg med bilen igen denna gång inte så långt bara hem te seabirdarna.. Husse o matte fick mat o jag fick ett koöra supermumma!!!

Misstänker att matte o husse kela med vovvarna där o allra helst med de små valparna som bor där.. för matte ser fortfarande helt salig ut =)

osså kan ni ju se korten de säger allt =) ( tryck bara på dem så blir de större!)






Min älskade husse verkar inte lika salig men han höll med matte i bilen hem iaf!! Verkar som om vi ska bli en större flock om några år.. de pratar om tik brun o söt i samma mening! Låter spännande =)
Husse och Viggo

Nae nu är det bäst jag vilar för imorn ska jag vara snygg o glad o showa hela dagen =) Wish me GOOD LUCK!!!

VoFF VoFF



Kalas, Hipp Hipp HURRA!!


 


födelsedagsbarnet 

Hallå alla läsare!

 

Idag har jag å matte suttit i bilen en lång tid.. o till slut så stannade vi o jag fick komma ut o helt plötsligt stod Martin där.. mattes lillebror=) Å han fyllde år idag.. så vi överraskade tydligen honom å han såg överraskad ut=) Så ikväll har det varit kalas… massa barn o vuxna tvåbenta sprang omkring.. jättejobbigt å hålla reda på alla…

 

Jag fick med en present en jättefin säng av min morrfar och morrmor =) En alldeles egen beanbag!!! Skitsnygg!!

  min nya säng 

Imorn är det promenad med min älskade pudelvän Trox ( se tidigare inlägg) osså hans storebror farbror Hugo!

 

Nää nu är jag såå trött, ögonen går i kors! Åsså saknar jag husse =(

 

 Natti Natti!!


Blodspår med Husse!!

mot spåret

Hejsan!

Så har det varit helg igen då! Alltid lika kul! Matte och Husse är båda hemma o vi brukar hitta på en massa skojjiga saker=)

Så denna helg har vi varit i skogen varje dag fredag - söndag!  Men idag, söndag var den skojjiga dagen... Zombie och hans tvåbenta var med, redan då börjar jag vifta på min svans o gnälla lite för de inte ska glömma bort mej!
V börja med att  sitta i bilen kvar med bara matte Sanna och Husse gick till skogs! Då sa jag o Zombie åt dom att inte glömma oss men de lyssna inte.. sen gick vi en kissrunda. Husse, matte och jag gick t på et fält o matte kastade glatt  min dummy till mej o jag sprang tebaks med den, riktigt snyggt lämnade jag den några gånger faktiskt!

Sen... kom Zombie¨... ååå vad vi stojja o en massa godis fick vi hela tiden, tydligen för att vi kom när de tvåbenta ropade på oss =) Det måste vi göra om sa vi, lyssna alltså, det lönade sig ju =)

Till slut var det dags för oss å gå in i skogen.. men till min stora förtvivlan försvann Zombie iväg med sin tvåbenta UTAN MEJ.... så jag satte igång å skälla å gnälla och tillslut fick jag gå efter! Lyckan var total!!!



Väl inne i skogen skulle Husse hålla i kopplet, blev lite fundersam o tyckte att matte minsann skulle med... men matte gick mot ett annat håll så jag travade med husse... men blängde lite bort mot mattes håll, där hon satt å titta efter oss...




osså plötsligt började det lukta alldeles fantastiskt på marken.. var bara tvungen att nosa vidare....



O tillslut så hittade jag var den underbara doften kom ifrån åå hejj så glad Husse blev.. o matte med nu dök hon upp å tjoa o tjimma men jag hade min klöv så jag brydde mej inte längre... =0)


Klöv=)

Vilken fantastisk bra dag! O när vi kom tillbaka till bilen låg Zombie där och han hade med hittat en klöv =)



Hoppas på fler helger de är roliga.. hör matte säga att hela denna vecka kommer å vara som en helg för hon är visst ledig =)

Hoppas ni gillar bilderna, glöm inte att om man trycker på de små så blir de stora!!

See ya!

Jag vann!!!

Första pris!

Wiiiieee valpkursavslutning idag o vi hade ett test, med en massa övningar och jag vann!! 156 poäng av 160 möjliga, satte mej lite snett ifrån matte för å se godisen ordentligt o det var visst inte så populärt men matte var sååå glad i allafall o jag med vann en massa grejer mest godis osså en liten mugg av nåt slag =) SÅ NÖJD!! Stolt!!

Fick ett gott ben i vinsten =)


I testet ingick;
Tillgänglighet/Tandvisning
Sitt
Ligg
Kontakt
inkallning
Sitt/ligg stanna kvar

O jag klara allt!!

Nu ska jag bara loppa mej hela kvällen o gnaga på mitt lilla ben.. mums så gott!

Synd förresten att kursen är slut men det verkar bli mer kurs i november.. hoppas!! Förresten så ska jag träna på tisdagar med matte osså Zombie och hans tvåbenta! Det är skojj det med!

Kommer å sakna de andra!!

Nää nu ska jag kissa lite osså lägga mej å vänta på husse som kommer hem inatt å då ska ja krypa ihop brevid honom o mysa så som vi brukar ( titta själva får ni se vad gosigt vi har det)
zzzzzzzZZZZzzZZZ

Med det säger jag NATTI NATTI sussa sött!!

//   en trött men superstolt Viggo ( matte hälsar att hon är världens stoltaste matte

Jag klarade det!!!!!

Jag klarade det!!!!!


jaaaaa... idag åkte vi till skogen igen, men denna gång var bara Zombie och hans tvåbenta med! Hursomhelst så åkte vi till det stället som kallas Värsnäs! Spännande! Osså stannade båda bilarna jaa tänkte jag nu får jag komma ut  leka med Zombie, men icke... matte öppna bagaget och gick! Suck....

Men så helt plötsligt dök de upp igen de tvåbenta, osså satte de sig i bieln igen å åkte vidare.. jaha... men så stannade de snart igen.. o gjorde likadant osså åkte igen... vad tusan! Nu började jag bli otålig!
 
Åååsssåå Äntligen stannade vi igen... denna gång öppnades bagaget igen o matte och zombies matte traskade iväg.. med ryggsäckarna .... JAAAAAAAAAAA nu är det på gång s jag talade om att jag ville ut ifrån bilen några gåner men matte fortsatte traska ivög så jag gav upp lika bra o vila!!

Precis när jag snoozat in, dök de upp igen från andra hållet.. hmmmm... sen satt vi där o vänta o vänta............ en lång stund..
TILLS matte ÖPPNADE Luckan te min bur.. WIEEEEE nu var jag på gång.... så vi traskade iväg en bit åssåå helt oanmält började det lukta matte i marken... mumma det här måste kollas upp.. över stock o sten genom skogen o matte verkade vara vilse för hon följde bara efter mej o b´lev jättelad nör jag hittade min godisburk o min PIP!! Åå vad glad hon blev så jag tjoade med o skojjade lite.. detta var riktigt skojj fick till o med äta direkt u godisburken alldeles själv!! Detta måste vi göra om!! 

Sen busade jag lite i skogen åsså in ibilen igen fr nu var det zombies tur! Så jag nosade lycka till genom gallret o la mej tillrätta  bilen igen men för att de´inte skule glömma mej voffa jag ett par gånger!

Zombie var lika glad han nör han kom tillbaka o de våbenta så rätt lda ut de med! Wiiee detta var skojj!

Men tröttsamt! Är så trött att jag måste nog vila lite i soffan tror jag!

Godmiddag!!

Spårdebut!!

Jag efter mitt allra första spår!


Här är jag efter mitt första försök te å spåra ett blodspår! =)

Jaha då har ytterliggaer en helg passerat jag är nu i princip 4 ½ månad gammal... riktigt stor och belevad! Om ni frågar mej =)

Idag till exempel har jag gått mitt första blodspår men det var lite skumt så jag hajja inte riktigt men det var skojj å vara i skogen med alla.. I alla fall så fick jag smaka på klöven lite efteråt o då kände jag mej stolt så jag tänkte nog att matte och husse skulle med ut i skogen nästa helg med o försöka igen! O då ska jag bara hitta den där skojiga saken själv..=)

Annars har vi tagt det lugnt i helgen.. Husse o Matte har köpt en ny data så nu kan de leka massor med bilderna på deras älskling  JAG!!!

Men det var ju et tag sen jag tassa ner nåt här om mej.. såå förra helgen var vi hos morrmor och morrfar.. kanon skojj.. busa med mina favvofyrbenta o myste massa med min morrmor o morrfar hann med o skojja med familjen Olsson me..

O helgen innan det var Trox här med sin matte o vi skojja hela dagarna... o myste lite med kolla bara här?=)


Vi var på utställning gick en massa i skogen o skoja hela helgen... o de ska visst komma ner snart igen =)

Nä nu är jag såå trött... man blir helt utslagen av att jobba i skogen hela dagen... så nu ska jag sova!

Natti natti!

vOFF vOFF!!!

TACK ALLA NI SOM HÖLL ERA TASSAR OCH TUMMAR FÖR KEVIN! DET GJORDE NI BRA!

Förresten ikväll ska jag på kurs igen.. längtar redan!

VOFF VOFF
VIGGO


Håll alla tummar och tassar för Kevin!

Snälla ni,  håll alla era tummar och tassar för min kompis Kevin! Han behöver det!

Voff Voff
Viggo

Norrköping

Voff voff!

Nu är man uppe i Norrköping, jag förstod att nåt var på gång eftersom att Husse skulle med på valpkursen i torsdags + att de packade med sej en hel massa grejer... = NOrrköping

O det började som en kanonhelg.. redan imorse åkte vi till skogen, till Husses skog hette den.. o där var de två vovvarna Kevin och Totte med sin matte osså åkte ju Trox o Hugo + matte med oss i bilen ååå hejj så glada vi blev över å se varandra igen.. Vi hade jätteskoj o skogen, kevin spåra efter en älg o försvann men sen kom han tillbaka riktigt trött =) Verkade kul!

Men kursen i torsdags gick jättbra, jag sköter mejj såååå bra! Så det så!

Idag har matte varit på stan o husse har varit o åkt nåt som heter traktor så jag har varit hela dagen men min älskade morrmor=) o det ska jag vara imorn med på kvällen men först ska jag me få se traktorer o hugo ska med skoj skojj...

nää nu trollar ögonen ner på mej o tassarna är trötta efetr allt spring idag... Natti Natti! Sov gott! o framförallt VAKNA TORRT =) det gör jag ... =)


RSS 2.0