Vi passade på idag med!

Stina sover hos mormor, Alvin sover i sin säng efter en lite sen läggning, så vi passade på att köra ett minipass på tomten, hussen gick och la ut lite dummies här och var, några snäva linjer och några lite mer "egna" linjer, sen traska vi runt och skickade från bra håll och så vidare....
Mattens huvud visade sig från sin allra bästa sida och gjorde bra val, tillsammans jobbade vi in apporterna och även en apport som blev lite klurig där Stings huvud kokade en aning!
Så himla kul att ha fått upp träningsmotivationen igen, å nu när det är ljust länge så kan man ju träna lite utan barn och barnvagnar som ska passas upp på eller vaggas osv.. för även om jag har väldigt snälla barn och en otroligt hjälpsam sambo så är det tufft med koncentrationen när man vet att de är där bakom/brevid i ögonvrån, mer eller mindre nöjda, huvudet försöker vara med på alla ställen och då blir det sällan bra.
Min mamma tyckte att jag skulle börja pumpa ur lite så "pojkstackarna" som hon uttryckte sig kunde stanna hemma med dem istället för att åka på hundträning..  =)Tur man har barnens morfar och mormor!
Midsommarafton i Arkösund 2009
Glad midsommar till er alla!
Önskar vi på Udden!

oj oj oj!

Här är det ju dammigt!
Ingen idé att försöka återberätta allt men flocken har som de flesta vet utökas med en till tvåbent liten pojke! Matten har börjat återfå normal kroppstorlek och träningen är i full gång igen.
Tillbringade en regnig eftermiddag på bästa Limmerhult! Det spritter i kroppen när man ska dit, för man vet att man får delta i en kanonbra träning, med bra och genomtänkta övningar som utmanar en gång på gång. Å precis så blev det i söndags trots ihållande regn.
Fast man vet så väl hur man ska agera så gör man det inte! Gu vad lätt det är att vara åskådare!
Dagens motto var och är iaf "det är inte att apporten kommer in utan hur den kommer in"!!!!!! Å det är efter den principen jag jobbar på att träna efter! Den och lite mer tankeverksamhet i min hjärna inför varje övning och varje skick! Planen måste finnas i huvudet annars är jag rökt! Bättring måste ske från mitt håll!
Men träningsmotivationen är på topp och sedan vi kom hem i söndags har jag och Sting fått ett pass om dagen i benen och våra huvuden! Vi är nog lika snurriga båda två ibland, försöker vara med på alla håll å kanter vilket resultaterar i kaos!
Men de senaste två dagarnas träningar är jag nöjd med, jag tycker att jag tänker till lite mer (så gott det går med en amningshjärna och den blondie som jag är), jag bestämmer mig innan skicket vad som är inom mina gränser och jobbar in apporten inte låter Sting springa in den. Har hittat ett kanonbra ställe, synd bara att det är nyttjat nu så nu måste jag hitta ett nytt kanonbra ställe att varva med så inte detta blir en sträcka som Sting springer på ren vana! Utmaningen måste ju in också!
Längtar som en tok till Göranträffen i juli, men innan dess väntar massa träning, semester på öland med nya marker och mer träning!
Ska försöka hålla denna blogg lite mer levande, men lovar inget =)
Bild från Guy Bennett kursen vi gick i våras!

RSS 2.0