Vintervila..

här har vi verkligen haft vintervila från apporteringen, lite med tanke på all snö men mest på grund av en gravid matte med otroligt dålig träningsinspiration.
Nu har vi startat upp lite smått med apporteringen, klart att vi har tränat lite smått på framförallt jaktlydnaden men de har inte apporterat så mycket denna vinter. För Viggos del spelar det nog inte nån roll, men man märker att vardagslydnaden blir bättre när vi kommer igång med apporteringen, han skärps upp lite i vardagen med liksom. Sting han är alltid redo, men denna apporteringsvila tror jag faktiskt har gjort honom gott. Jag upplever att han såklart fortfarande är väldigt het  om vi talar i apporteringssammanhang, däremot fanns där vissa beteenden som hans flåsande som jag upplever är mycket bättre, samt att han tramsa lite med dummien på vägen in, fina upptag men ändå tenderade dummien att komma i cigarrgrepp.. Något som vi jobbar på nu och jag tycker att han även där har gjort framsteg. Kan det vara så att den unge herrn börjar samla sig lite!?
Men vi är nog allt lite ringrostiga, blir hårdträning nu för snart väntar kurs för allas vår favoritengelsman, Guy Bennett!

RSS 2.0