Så här trött blir jag av värmen!!!

Så här trött blir jag av värmen!!!


Oj vad jobbigt det är när det är varmt! Orkar inte med nåt...

Fast idag tog jag med mig matte till Svinö och badade, ni anar inte vad en massa fyrtassade jag träffade där... Jätteskoj! Nosa lite på en amstafftik som nosa tebaka... riktigt söt faktiskt! Längre bort på stranden lekte en sån som jag med en Schäfer ojj vad kul det såg ut.. men jag var så trött så efter mitt dopp ville jag tebaka te bilen.. och tur var väl det för precis vid bilen hade två stora doberman parkerat sin husse, lillmatte och volvo... Hjälp vad de så läskiga ut.. men jag gömde mig under bilen o kände mej såå kaxig så jag till o med vågade mej på en morrning...

Längtar sååå mycket till nästa bad!!

Men nu måste jag sova lite är såå trött och varm... gäsp gäsp


Me and my poodle friend =)

Me and my poodle friend =)

This is me and Trox! min älskade lekkamrat...

Än så länge är vi lika stora, höga.... men om ett litet tag är jag mycket större än honom för hans matte säger att han inte blir större =) Han är tydligen toy eller dvärg, toy låter bra vill minnas att det betyder leksak med =)

Ses snart Trox, vecka 28 har matte lovat att ta med mej på en tur te er igen! Hälsa Farbror Hugo!

Idag har jag busat, ovanligt va! Det verkar som om det blir en lugn dag men för att inte missa nåt parkerar jag i hallen när jag ska sova! Då kan ingen komma å gå obemärkt!!

Gäsp! Det tar på krafterna o tassa runt här!

Voff vOff
bustroll

bustroll

Hallå!

Då har man varit hos vetten för andra gången i sitt liv.. gick bra nu mår jag fin fint =)

Osså har jag badat,lket en massa med Trox en cool pudel som är snabb som blixten =) Ojj vilken midsommarhelg vi haft=) Farbror Hugo fick en massa beröm för att han inte jaga oss medan vi fick beröm när vi jaga varann.. skum helge men enormt kul.. det vill jag göra om var sååå skönt i vattnet =)


Nu är jag hemma i kalmar igen har precis busat omkring och upptäckt att Trox snabbhet faktiskt smittat för jag springe sååå snabbt nu.. ni kan inte ana.. snart ska vi te smålandsgatan te Johanna och Jimmy och fika hmmm undra om det innebär nåt bra =) **hoppas**

Den här veckan ska jag först slappa med matte för husse åkte i väg i nåt stort och långt de kalla lastbil.. och husse o matte sa vi ses på onsdag.. så det innebär nog att jag på tordag kan busa med min älskade husse igen =)

På lördag ska vi visst på semester sägs det... närmare bestämt husvagnsemester.. det ska bli skoj tror jag =) Vi får se!


Voff voff nu måste jag koll aså jag inte missar nåt viktigt !!

Hemma hem Hemma

Hemma hem Hemma

Voff på er alla glada!

Här är jag nu och tassar! Har varit hem hemma i tre hela dagar och jag stormtrivs!! Har lärt mig sitt, ligg, high five o nästan snurra runt, jag är sååå duktig!

Igår träffade jag två till av de fyrbenta..husses farmor och farfars vovvar, Bim en liten småsur tax och Brutus en halvgalen drever.. han skällde o skällde på mej, men efter ett tag vågade jag mej fram och nosa lite.. tror till o med vi lekte lite.. riktigt skojj =) svansen gick i ett!!


Nu ska jag ut å åka bil!
Voff Voff

ÄNTLIGEN!!!

Imorse bar det äntligen av upp emot Norrtälje.. som jag har väntat på den här dagen! Trodde inte jag skulle somna igår.. det tog ett tag emn sen så!!

Idag iallafall har det gått alldeles kanon! HAn är en såå duktig hund.. än å länge ingen olycka inomhus... **peppar peppar ta i trä**

Nu ligger han o sover i sin lekhage med sina tuggisar =) ser ut o trivas... annars har vi mest lekt o gosat hela dagen.. Han är än väldigt lättlärd hund det märks redan =)

Nästa inlägg tassar npg viggo ner själv nu när han är här =)

Kramar kramar

Kryper ur skinnet snart =)

Kryper ur skinnet snart =)

Jag längtar så mycket nu!! Shit imorn åker vi nog te norrk o sen är det på lördag 11.00 som vi hämtar vå lilla snuffe =)

Shoppade ett nytt halsband idag... eller snarare bytte.. det andra var lite långt och för smalt.. så nu blev det ett bredare o lite mera hål i det!!

Hoppas vi har allt nu! Har säkert glömt nåt.. men det löser sig!

WWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEE

Längtar efter dej!

Längtar efter dej!

Vi längtar så mycket nu! Det närmar sig med stormsteg! Bara en vecka kvar nu!


Skynda på tiden nån =)
I helgen kommer johanna o markus med hundarna =) Skojj skojj!


Glöm inte å tassa in på kommentarer o lämna avtryck =)


Viggo med mammsen Saga ( Cassatas Irreplaceable Ivory)

Viggo med mammsen Saga ( Cassatas Irreplaceable Ivory)


Nu är det bara en helg kvar te vår lille valp kommer hem! Kommande helg kommer att spenderas med Viggos förhoppningsvis två blivande hundvänner med tillhörande matte o tillhörande pojkvän =)


Sen lille vovven kommer vi =)

Idag har det inte hänt så mycket nytt på hundfronten.. Mest har det städats.. Vi har bundit upp sladdar så den lille inte knaprar på dem.. det är hundnytt!

nae nu är det natti natti som gäller!

Ha en trevlig Nationaldag!

Böcker som inte är studentlitteratur!!!

Gårdagen samt denna dag har tillbringats med en bok i näven.. Två helt otroliga böcker om två enormt starka människor...

Maria Erikssons bok, Mias Hemlighet och Magdalena Graafs bo, Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Jag kan verkligen rekommendera dessa två böcker.. SAtte mig i kö på Magdalenas men orka inte vänta så jag köpte den i eftermiddags och lade precis ner den... utläst... jag har inte kunnat slita mig!

Läs dem ni kommer inte att ångra det!!

Men detta är juu faktiskt Viggos blogg...
Nytt där är att hans älskade matte och husse shoppat grejjer till hans hemkomst!

Beställt en id-bricka en jättesöt i form av ett rött hundben (www.id-brickor.com) också har vi shoppat en BIA-bädd i stor storlek 80*100, ett fin fint koppel i skinnmed ett fint tillhörande litet halsband =) sånt  nödvändigt som 120 bajspåsar slank också ner också en sån uppkopplingsskruv till framtiden.. och självklart en liten nalle som är hundvänlig i form av en liten söt elefant som ska få gosas in i mamma och syskonlukt!

Nu har vi lite mer.. men lite saknas! JO just det en klotång inhandlades med =)


Saknar nu;
Bur
Några fler leksaker
Dyna till bilburen
Kommentera gärna om ni ser att jag saknar något!

Matskålar, kompostgaller och en bajspåsetub har vi sedan tidigare =)

Natti natti!

Bara två veckor kvar nu =) LÄNGTAR!!


RSS 2.0