Bästa kompisar!

Bästa kompisar!


super suck hade kämpat med ett inlägg hela dagen... skrivit till o från hela dagen åssåå hade jag blivit utloggad.....
så nu orkar jag inte kommer bara en bild på mej o kompisen Trox som kommer med sin matte i helgen LÄNGTAR!!!!

NAtti natti! tassar mer imorn!


Nybadad i kvällsolen på Öland

"pig look alike"

Kursen igår gick jättebra! Jag var bara tvungen att hälsa på den snygga labbetiken två gånger, då åkte kopplet på igen men hon var ju sååå söt!

Vi gick fint och satt snällt vid våra mattars sida o jag o matte fick en läxa jag får bara hålla till på väntersida osså ska jag inte hälsa på Zelda mer inte när vi tränar!
Mer läxa som vi fick var att ligg skulle förstås, hmm hajjar nästan men inte fullt ut än! Det kommer lugn bara lugn!

Dessutom lekte vi uppe i skogen med en vante, men den var inte så kul tyckte jag så jag nosade mest på den, tyckte det lukta såå gott! Orkade inte tassa in igår var helt slut, det tar på krafterna o ha koll på så många hundar och matte på samma gång!

Idag ska jag åka en massa bil upp te morrfar o morrmor =) Längtar ... Osså ska jag få träffa Trox o Hugo igen WIIIIEEEEEE!!!

Ses efter helgen!
VOFF VOFF

Stilig som få!

Stilig som få!

Oj oj vad tiden går fort, här har det hänt grejjer! Jag börjar till exempel bli en hund säger alla, jag börjar bli snygg inte bara söt!

Jag har passerat 12 veckors vaccination och genomfört den utan problem, i samma veva genomgick jag en hälsoundersökning och jag är numera friskförklarad! Mår fin fint! Kan nästan äta ett helt ben utan å få ont i magen, men jag tar det säkra för det osäkra o låter vackert husse eller matte ta undan det efter ett tag!!

Jag har upptäckt hur enormt skojj det är med vatten och då menar jag vatten i största allmänhet! Jag har haft lite negativa tankar om det här emd o bada o plaska omkring i nåt hav lr sjö, men de är som bortblåsta. Det är ju superkul! Don´t even try to keep me away from the sea =)

Dessutom är det även ruggigt kul när det regnar massa ute, då kan man bada nästan vart som helst! Och är man trött kan man bara slå sej ner i en vattenpöl o lägga sej till ro! Oj vad jag älskar när det regnar!

Mer nytt är att jag har klarat av mitt första släktkalas/fest! Husses pappa är numera en glad femtioåring som vi har firat! Den prövningen klarade jag galant! Sov mestadels o lekte lite med mina vovvekompisar =)

Så till lite mer världsomfattande nyheter! Jag sover numera vart jag vill, borta är dessa gröna galleroch jag har sängar lite här och var!
Jag äter numera Junior foder och är en stor pojke som matte och husse trodde fyllt 4 månader, men efter lite noggrannare räkning visade det sig att jag var 16 veckor men inte 4 månader... suck! Jag får därför inte följa med o träffa alla stiliga hundar i Norrköping i helgen!

Familjens dator är proppfull av bebisbilder på mej därav får ni vänta lite med o se stora mej! Då de inte får plats i den lilla datorns minne!

Ikväll är det även valpkurs för första gången läääängtar så enormt mycket! Ryktet har nått mig att vi blir 6 st vovvar varav vi är tre som är stiliga labradorer o jag är den enda killen av  oss =)
Jag kan tassa in ikväll efter kursen o tala om ifall jag charma nån o om jag faktiskt lärt mej nåt!

Ha det toppen!
VOFF VOFF


RSS 2.0