Samträning på Udden

eller ska man kalla det fika. Planen från början var vi kallar det träning så vi får ett tillfälle att fika lite inne hos oss. Angelica och Annelie och även Camilla dök upp osså var det jag och Danne med hundar.

Vi körde i princip samma upplägg som sist Danne o jag tränade där. Terrängbyten samt markeringar över diket. Jag utökade även med ett linjetag och ett tomskick med kontaktsignal.

Sting klockade sina markeringar idag med. Han har verkligen vilat sig i form den jycken över vårt vinteruppehåll, eller så kan man säga att vinterns fokus på jaktlydnaden gett resultat. Fri tolkning!

Den första i terrängbytet gick han lite långt på men var snabbt tillbaka i rätt område. Idag gjorde han nya avlämningar på eget bevåg, han gick in till sidan och satte sej klockrent på vänstern o bjöd upp dummien (han är tränad på att lämna av framifrån). Såg skitkul ut, för jag stod nog som ett fån =)

(Foto och redigering Annelie)Markeringarna över diket, körde vi både rakt över och diagonalt. Inga problem, han verkar liksom inte se svårigheten i att ta sej över diket och behålla fokus. Utan han klarar det galant.

(foto Annelie,snabbred. av mej)

(Foto och red. Annelie)

(Foto Camilla snabbred. av mej)

Linjetaget fick han på samma ställa som de första markeringarna, inte heller det något problem. Han är väldigt säker på ut. Eftersom att denna övning gick så bra, så valde jag att skicka honom på tomskick och ge kontaktsignal för att sedan låta honom gå på kommando på en enkel markering som jag själv kasta. Han klarade även detta med bravur. Så jag säger som Angelica nyss skrev " sitter stabilt tills nästa kommando ges" och han stannar på fläcken och vänder upp fint. Stolt matte!

(Foto Camilla)

(Foto och red. Annelie)

Eftersom att hussen inte uppdaterar så får väl jag uppdatera er om Viggo med. Han skötte sej kanonbra han med, jobbade på envist på en markering som han missade lite, men hittade den efter lite metodiskt arbete =) Han är så söt! Avlämningarna var fina idag med, inget tramsande.  Tror och hoppas att det är en nöjd husse som sitter här brevid mej.

Vi runda av med lite fika här inne, kladdkaka med cheesecakefyllning och snickersrutor, har hört att kroppen förbränner bra i samband med fysisk aktivitet och kyla. Eller?!

Vi avsluta med en promenad på isen, jag annelie och Angelica. Camilla hade fårjobb att sköta. Thorsten och Sting lekte och hade kanonkul, men vi vände när isen sprack framför oss.. lite lätt skraja.

(Foto och red. Annelie)

Några fler busbilder har inte hunnit landa i min data än, så idag får det räcka så här!

Tack för alla fina bilder, hoppas det blev rätt med namnen!

O tack för idag! Himla kul att vara igång igen!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Härligt med en sådan klockren arbetskompis, ni är så duktiga. Underbara kort oxå. Kramar Fia

2010-01-24 @ 22:44:48
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Annelie & Martin

Tack för att vi fick göra er sällskap, härliga hundar underbar natur! Det där har ni gjort bra!!KRAM

2010-01-24 @ 22:52:01
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Matten på Limmerhult

Härligt värre, min eloge till fotograferna.....

Kram på er allihopa

2010-01-25 @ 09:39:31
Postat av: Camilla& Kina

Härligt ni bor!!! Toppenbra!! Åh fota en svart ferrari i snön(Svart i kontrast till det vita) .... de är inte lätt det Men han fastan ju på bild iaf : ) En stilig grabb! Ha en bra vecka! KRAM

2010-01-25 @ 16:56:23
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Lotta

Sååååååååå snygg han är Sting. Vilken kille. Man blir ju helt stum.

Hälsa Viggo att han är snygg han me, men på ett annat sätt.

:-))

2010-01-26 @ 20:26:17
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ser helt fantastiskt ut! =)

2010-01-26 @ 22:33:17
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Angelica

Mycket imponerad av Stingrockan!!!!

Sååå duktig!

Kramis

2010-01-29 @ 09:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0