2009

Årets absoluta största hundgrejer detta år är helt klart dessa...


Vi träffade underbara Calle och Cinna på Limmerhult. Vi fick äran att förvalta en av deras soldrakar, ur deras första limmerhultska kull. 1 februari föddes min svarta prins på Limmerhult. Sen kom ännu mer väntan och längtan efter ett besked om det fanns en Sting i kullen och sedan om möjligt ännu mer väntan och nagelbitning för att se så den lilla krabaten växte till sig och frodades. Hämtningsdagen kom och jag kunde inte vara mer lycklig eller livrädd på samma gång.

Foto Cinna


Limmerhultarna har gjort en hel del avstamp i vårt hundår, med olika träningar, träningsdagar och träningshelger som vi fått äran att vara med på har helt klart varit höjdpunkter i år! TACK, nu ser vi fram emot ett nytt år först med en årsträff med våra små svarta! För det är väl det modet som aldrig sägs gå ur tiden, den lilla svarta.

Viggo han fick inleda året med att ligga på operationsbordet, tack och lov inte pga utav olycka utan en kastrering stundade. Resultatet, ja svårt att säga om det beror på en betydligt mer konsekvent handling numera av sin husse eller kastreringen. Det får vi nog aldrig veta, men en hel del olater sitter i som att till exempelt kliva upp o lägga sej i soffan.. konstigt jag som helt klart trodde det skulle försvinna i samband med kastreringen =)

Viggos lite mer positiva upplevelse i år var nog hans och hussens första inofficiella jaktprov med vilt. Lilla retriver, där kammade de hem ett välförtjänt 2:a pris, snubblande nära ett 1:a pris. Det kallar jag en minnesvärd händelse 2009.

Sommaren för hundarna innebar en hel del träning på sina olika nivåer, medan hösten som kommit och gått har bestått av vila av naturliga orsaker. Självklart har vi inte bara legat på sofflocket och kliat oss på magen, men vi har helt klart legat på en låg aktivitetsnivå, en välbehövlig vila för både matte och husse, men även för de fyrbenta. Sting som varit i en ålder där vila är den bästa träningen och Viggo som njuter i fulla drag!

Vi har också blivit med tomt, vilket inte alls är fyskam hälsar hundarna som firade in det nya året med att markera fyrverkerier utanför fönstrena på sin egna tomt.

Hoppas ni alla hade ett gott slut och en bra inledning på det nya året!Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilket underbart år det blev, tänk vad de fyrbenta gör för oss människor. God fortsättning alla ni, Kramar Fia med flock

2010-01-02 @ 16:34:47
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Camilla& Kina

Ja ni har haft ett fartfyllt år det är väl det man kan säga ; ) Vi saknar er sedan ni gick med i hundsekten "Limmerhult" men hoppas att vi kan ses lite mer under året 2010 ; )Ha ett toppenår! KRAMAR

2010-01-02 @ 16:42:17
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Annelie & Martin

Ett super härligt år har no fått, önskar er ett lika eller ännu bättre 2010! KRAM

2010-01-03 @ 08:57:17
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: "Sektledarna" på Limmerhult

Vi får hoppas på ett ännu bättre år 2010, med bra hundträningar och trevligt umgänge.. Som ni vet är planeringen i full gång för framtidens träffar... Ha det bra så länge.. Kramar från oss allihopa på Limmerhult..

2010-01-03 @ 10:37:20
URL: http://www.limmerhult.net
Postat av: lena, millie,ebba

Ja, vilket fantastiskt hundår ni haft !!!

"Den lilla svarta" slår ju det mesta ;o)

Stor kram

2010-01-03 @ 15:23:01
URL: http://www.goldentjejenmillie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0