Blivande hundförare?!


Om ni bara visste vad denna damen snappar upp. ALLT! Hon berömmer hundarna när de är duktiga med röst, godis och lek/kel. Hon bannar dem om de busar när de inte får genom att mullra nej nej nej nej, eller ajjabajja.

Hon tar fram dummies och ska träna som hon säger. Hon kör mest enkelmarkeringar och bestämmer helst vem som får hämta, allt medan hundarna sitter fint och väntar, sen får de lämna av hos mamma eller pappa.

Hon ber om att få gå pommenaaad med hundarna. Hon är otroligt cool med hundarna helt enkelt. Framförallt så har de en enorm respekt för Stina, vilket vi strävat efter för att utan det fungerar det inte. De tar åt sig när hon bannar dem, lyfter sig när hon berömmer dem och de respekterar henne och hon dem.

Just nu är det inkallningsträning på Viggo som gäller, samt stadgan på tomten. Har pappa sagt åt dem att ligga så är lilla polisen på dem om de försöker rusa runt =)

Ska bli kul att se om intresset kommer att hålla i sig eller om hon kommer att avsky hundar och dess träning. Hennes gudmor med flickvän är ju rätt hundbitna de med och tävlar agility så vi får väl se =)

(foton Annelie Karlsson)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad duktig hon är, en blivande hundförare... Kram från oss

2010-04-27 @ 22:01:55
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0