Båt, bad och träning!

Här är det full rulle i värmen, aktiviteter anpassade efter vädret såklart. Helgen tillbringades ute på landet. Underbart att ha trädgård, skog runt husknuten och vatten en bit ifrån. Husletandet fortsätter by the way. Vi har åkt båt, både på land och vatten =) Sjösatt båten mao, då fick vi åka båt på kärra efter traktorn, sen vidare ut på Yxningen mot ett ö med klippor. Himla härligt. Hundarna har njutit i stora drag.


Vi vet hur man softar

poserande hundar

Lyckliga hundar!


På söndagen packade vi in oss i bilen tidigt och for mot stan, packade om och for vidare mot Sörsjön för jaktträning. Hundarna var pigga och alerta och klarade av sina övningar jättebra. Sting fick som vanligt lite olika markeringar och en massa passivitet som det naturligt blir när man tränar i grupp. Men han klarar det jättebra. Tyst och förs lös mest hela tiden. Tränade en del på närsökssignalen också. Den fungerar riktigt bra.


Passiv vid vattnet när matte kastar åt de andra


snabbare än blixten!

Viggo fick lite mer träning inför LRM, de är duktiga hussen och Viggo. Man märker av att lite olater kommer när huvudet blir trött på Viggo men han jobbar riktigt fint när han är pigg och alert. De fokuserade på avlämingar vid vatten, vilket nu sker smärtfritt. Danne jobbar på Viggo hela vägen in och det fungerar jättebra. Stor eloge till hussen.


Duktiga viggo. Finns ingen som simmar så fort som honom!

En snabb resumé av helgen!


Kommentarer
Postat av: Hanna med familj

Åå va härligt att se lite bilder på er =) Sting börjar bli så stor också! Ska bli så kul att se er snart.. Kraaam till er alla!

2009-06-29 @ 23:31:10
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Solstrålen på Limmerhult!!

Ha ska vi slå vad??? Att jag simmar fortare alltså!! ;) // Ellen

2009-06-30 @ 07:21:43
URL: http://www.limmerhult.net
Postat av: Pia och Hera

Sicka goa dagar ni har! Härligt att varva träning med "lyxliv" för de tvåbenta!!!

Måste ju få se Stingrockan live snart igen!!!

Kram!

2009-07-02 @ 12:22:28
URL: http://www.fampetersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0