Hussen tränar...

targeting med Viggo, eller nosduttar eller vad man vill kalla det. Targeten är handen! Dutta i handen är uppgiften! Hussen ser ut som ett barn på julafton när Viggo fattar! Han har också under denna tid konstaterat att Viggo vet inte vad sitt är, hussen säger sitt och viggo lägger sig, lägger sig på sidan, pussar ja ni vet... hela registret. För oss lite vanare hundtränare så kallas det ju att bjuda beteenden.. eller hur var det =) Eller så kan han helt enkelt inte sitt, för kommandot sitt kom ju faktiskt...

Detta med att skynda långsamt är inte heller hussens melodi. På 5 minuter gick de från att enbart träna nosen i handen dutten till att ge sej på att släcka lampan i hallen, hussen visa först o viggo försökte sen. Lampan blinka som fasen men mest hussen som tände å släckte men så helt plötsligt trillar en hjärncell på plats hos viggo och lampan släcks! WoW tänkte jag impad. Får dock veta att den släckts med tassen... hmm.. kankse inte ultimat då väggen brevid, runt och under är tapetklädd.. klor, tapet, tapet klor.. ingen bra deal!

Hussen återgick sedan igen att träna nosdutten, för det var ju nosen som skulle släcka lampan! En helt vanlig ovanlig kväll hos familjen Olsson-Ring!

(även stina har fått lite träning idag, gudmor Johanna var här och tränade lite high five! På ungefär samma sätt fast här var det ju hand mot hand o inte näsa mot hand!)

Kommentarer
Postat av: Kina

Matte o Husse måste träna mej oxå vill vill vill oxå!! NOSPUSSAR

2008-11-27 @ 20:24:23
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Moa

Varför tränar inte gudmor näsa mot hand? Hmmm... Det kanske ser ut som att man slår barnet då förrässten?



Se upp för hög elräkning - det finns en anledning till att jag valde att bara lära Åskdjuret att släcka. Han kan tända också men då släcker han åtminstonde efter sig sen :-D

2008-11-27 @ 20:36:28
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Lotta

Va ni är duktiga som kämpar med träning av hund och allt som det innebär att ha småbarn. Vi bara roar oss och strövar runt i skog och mark. Jag läser mest Nikon info numera, massor av inställningar som måste prövas.

2008-11-29 @ 13:26:20
URL: http://gmunsterlander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0