Årets smutsgris!

Tjaa nu hade vi ju inte planerat att ställa upp men efter dagens tur i skogen börjar jag fundera på om vi inte borde ställa upp i Agrias tävling om "Årets smutsgris". Men nää vi hoppar det och röstar för fullt på våra vänner istället =)

Men årets smutsigaste blogggris här hos oss, har jag nog ändå äran att få presentera:

image914
Om det nu inte vore för att Matte sett på när Åskan smutsa ner sej här, vore hon intet ont anande!

image915
Underbara lerbad, kom i vett ja!

image916
Det är såå härligt! "SMUts, SMutS mera SmUts vilken härlig smuuuuts!"(melodi: saft, saft hallonsaft...)

image917
Underbara ljuva lerbad, se så glad man kan bli! Alla borde pröva detta lerbad!



Jaa, som ni ser så är han en stark kandidat =) Bilderna är dock tagna med mobilkameran, men vad gör det när smutsen skvätter åt alla håll. Kanske ska nämna med att Hugo och Trox var med i skogen med matte Johanna, hon däremot höll sina grabbar ifrån lerbadet med hjälp av lite köttbullar. Men vadå har man en LABRADÅRE behöver man inte ens försöka!

Vi mötte en schäferhane i skogen, men hundarna hann nog aldrig regera för Johanna röt i med sen allra Oljuvaste stämma å de vände runt på en femöring och kom fint =) Vilken röst! Vi är imponerade, ni som läst bloggen ett tag vet att Hugo och schäfrar inte är perfect match och tre ystra hanar under lek i skogen möter en till klingar inte så ljuvt i mina öron heller. Men duktiga å lydiga var de idag! Sen kan ju också nämnas att vi åt frukost i duggregn och begav oss sedan hem till min mor och far för att fika. Pappa är hemma och är sjuk så vi tog chansen! Hihi fick ju Viggo badad i ett badrum som inte var mitt och dessutom torka han innan vi åkte hem igen! Jag däremot har ägnat 20 minuter åt att tvätta det beiga retriverkopplet som var svart! Tror jag tvätta och sköljde 4-5 gånger i handfatet med tvättmedel men likt F*N droppar det brunt vatten nu när det hänger på tork! Jaja man kan inte få allt!

För jämnställdhetens skull kommer här en bild på Hugo och Trox också, dock ej tagen idag då vädret inte bjöd på några härliga bilder direkt!

image918
Hallå jag vill vara närmst linsen ju, flytta på dej! (Fotograf: Matte Johanna)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Hihi sötis "Dåren"
Den där Hugo verkar va en cool en. Typ som mammas fast ljus hihi

2008-03-13 @ 14:34:14
Postat av: Moa

Haha! Söööt!

2008-03-13 @ 17:42:40
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Kina

Härligt bad.... där skulle man varit med:) Säg till nästa gång!

2008-03-13 @ 19:23:16
Postat av: Carro, Otto och Angus

*asg* Snacka smutsgris... Och så typiskt labbar också! Har Angus här hemma som gör precis på samma sätt meddans Otto är mera "fisförnäm" och står brevid och undrar vad f*n Angus håller på med.

2008-03-14 @ 09:23:19
URL: http://www.carroslabbar.se
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Smutsig nej inte då. När man är retriver finns inget som heter smutsig bara mindre ren:) Ha en underbar helg. Hallå flera dagar sen mag kort vill se vill se vill se. kram

2008-03-14 @ 16:09:46
URL: http://web.telia.com/~u18608868/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0