Påski och Lus besök!

Idag är det en bra dag för Viggo. Han har Påski och Lus besök! Hans två bästa vapendragare! Farbror lus å åski-påski! Han verkligen njuter av deras närvaro. Inga problem med Stina, utan de har alla tre legat i en halvmåne runt henne på golvet och turats om att snuffa lite på henne.
Hihi komisk bild va =) En bajsande Viggo i bakgrunden!!


Farbror Lus däremot skrämmer mej! Han är för klok för att vara sann. Som en sån riktigt klok, totalt drillad golden i amerikanska filmer som verkligen tänker! Varför då jo läs här:

Stina låg naken på en filt på golvet och luftade sej lite. Så lyfte jag upp henne för att vända runt henne från mage till rygg. Just då så bestämde hon sig för att kissa lite, så det var inget annat att göra än att vacker hålla kvar henne tills hon kissat klart. Ingen ko på isen för det. Danne tar handduken som hon låg på och börjar torka, samtidigt smiter Lucas iväg och kommer tillbaka med en handduk som låg på golvet i köket (tre hundar+vattenskål=handduk). Han trycker sedan handduken mot mej och tycker väl att jag kan torka Stina med den. Sötlus! När han inte får den respons han önskar (han får klapp och mys), så lägger han ner handduken över Stina som för att visa vad jag ska göra!

Han är underbar Farbror Lus. Stinas "ta-hand-om-farbror-hund"Älskade farbror Lus (stal den från Moa)Kommentarer
Postat av: Moa

Ja, han är väldigt klok min Lus :-) Tusen tack för hundvakteri! Kramar

2008-06-12 @ 16:41:16
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Camilla

Mister klok på besök, kan det bli bättre?? Bra då kan du ju låna Lus när Danne jobbar eller så,kanonfin hjälp! :) KRAMIS

2008-06-12 @ 21:25:40
Postat av: Johanna

Lus är underbar! <3

2008-06-12 @ 22:15:44
URL: http://jlofgren.webb.se
Postat av: Hanna och Isa

Va trevligt med goldenbesök =) Jaa, han verkar vara för bra för att vara sann den lilla lusen =) Kram

2008-06-12 @ 23:08:51
URL: http://hannaochisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0