Äntligen tränat igen!

Så kom vi äntligen iväg på träning igen, KNOTTFRITT och med pappa Daniel med som kunde fokusera på Stina så jag kunde ge Viggo mitt fulla fokus, vilket behövs, det och lite till helst!

Planen för dagen var att fokusera på transporter. Lite kluriga transporter, mot och ifrån land och vattenmarkeringar. Gick som väntat i princip. En hel del konflikter till en början sedan ett riktigt trevligt resultat med en samarbetsvillig hund och konsekvent, tajmad och bestämd matte.


Foto Danne

Han fick även börja med att sitta passiv på medan Martin körde vattenträning. Helt tyst inget pip! Mycket nöjd! Detta var passivitet med mej brevid. Idag på dagen har han fått sitta uppbunden i mammas och pappas trädgård, ensam ute och med oss ute. Gick faktiskt över förväntan, stundtals låg han till och med ner och sov.


Foto Danne

På vatten fick han två synliga markeringar men som inte låg synliga då vattnet blänkte, här vindade han snyggt in dem, rakt ut till han var jäms med dem och då en rak vinkel mot dummien. Klockrent! Avlämningarna där är däremot en katastrof. Igår var han helt utflippad. Här måste vi sätta in hårdträning inför LRM.


Foto Danne


Foto Danne


Foto Moa Ågren

Vi jobbade mycket på att gå ifrån en markering och vända tillbaka för att ta den minuten efter. Efter några diskussioner gick det fin fint!


Foto Moa Ågren


Foto Camilla Jiremyr

Är som vanligt mycket nöjd med träningen, vi är inte perfekta men vi lär oss galet mycket varje träning och gör miniframsteg allt som oftast.

Kommentarer
Postat av: Camilla & Kina

Härlig Viggo-bus! Blir kul med LRM, när vi ska va där hela gänget! Håller med att man lär sig nåt varje träning! KRAMIS :)

2008-06-29 @ 21:25:22
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Moa

Kul, intressant, spännande... :-) Tur vi har varandra som stöd :-)

2008-06-30 @ 11:59:23
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Hanna

Ni är duktiga ni =)

2008-06-30 @ 16:46:38
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ni är duktiga ni =)

2008-06-30 @ 16:47:30
URL: http://hannaochisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0