Valla tur och retur!

Idag tillbringade vi ännu en härlig dag ute på Ön hos kusinerna och rätt mkt tid i båten. Viggo fick efter mycket påtryckningar bada o mysa med alla  mattes tvåbenta kusiner i vattnet! Mycket nöjd!

Efter en härlig dag måste man ju tyvärr bege sej hemåt, så i god tid innan hussen skulle börja jobba for vi över sjön igen för att ta bilen till stan. Pyttsan fick vi! Väl över vid parkeringen så fick Viggo möjligheten att kissa i det höga gräset, men han kom tvärt av sej i benlyftet, skrek för fulla halsar o halta bort pipande.. SHIT!!! ORM tänkte vi direkt, dumma som vi var hade vi denna dag glömt kortisonet.... Hussen lyfter Viggo (36 kg hund, enligt vet. våg) in i bilen, kastar in de andra grejerna och in med Stina som jag spände fast i farten åsså i ilfart till smådjurskliniken trodde vi, icke, de hade stängt, jaha Norsholm då, men icke de hade stängt. Då återstod iaf Valla Djurakut. Ett panik samtal till Moa, där jag kort säger, ring o förvarna vi kommer med ormbiten hund.

Tassen svullna å Viggo hässja i bagaget, ville inte lägga ner tassen, men slickade som en tok. Stina gol som en galen tupp av hunger, så ett finger i hennes mun halvt stående i baksätet å en hand på viggos bröstkorg för att ha koll på andningenfor vi i galen hastighet till Valla. Väl framme for vi äver refuger på parkeringen så det skrapa under bilen åsså bars Viggo i husses armar in i undersökningsrummet. Men här vände det, han blev inte värre och det konstaterades nog att det tack o lov bara var ett getinstick. Han fick ändock kortison för  att försäkra oss om att inget gift ställer till oreda och en knapp timmas observation. Viggo blev bara piggare o piggare, drack och kissa fint så vi fick åka hem. Galet lättade!!

HUssen då, jo han for iväg en haltvimma innan oss andra för att åka o jobba, där fick man för att man var i god tid =) När vi ändå var hos vetten i undersökningsrummet passade jag o danne på att raka Viggo på de ställen där hans våteksem blossat upp. Så nu ser vår prins ut som en skabbräv =) Rakad och röd och irriterad på halsen och rakad å röd på rumpan!

Så 900 kr fattigare fick jag med mej min älskade prins hem. Med order om att hålla koll på andning, slemhinnor och allmäntillstånd! Skattar mig lycklig, älskade hund, du skrämde matte och husse, morrmor och morrfar och morrbror Martin (som kom efter med bilen de med) ordentligt!! 

Dagens lärdom till er alla, ladda mobilen med telefonnummer till veterinärstationer i närområdet där ni är, är ni på semester så kolla upp sånt i förhand o lägg in!! Ta med ormtabletter vart ni än ska! Ha i badväskan, bilen, plånboken överallt!!


Myser hos morrbror Henrik!

Kommentarer
Postat av: Annelie & Martin

Ojojoj, vilken kalabalik!!! Vilken tur att det gick så bra som det gick!!! Förstår att ni blev oroliga, rädda och körde som dårar!!

Krya på sig kramisar från osss!!!!

2008-07-28 @ 23:22:59
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Thina

Stackars Viggo. Tur/skönt det inte var värre. Krya på kramar här ifrån.

2008-07-28 @ 23:48:17
Postat av: Johanna

Håller med Annelie! Vilken kalabalik!!

Riktigt otäckt!

Men tur att det inte va så farligt trots allt!

Pyssla om "Dåren" ordentligt :) Kramar

2008-07-28 @ 23:48:51
URL: http://jlofgren.webb.se
Postat av: Moa

Lille gubben vilken tur att det löste sig. Vi var jätte oroliga. Vad dyrt det blev hos vet.! Inte kul! Kram

2008-07-29 @ 08:06:01
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Camilla & Kina

Oj oj Lille gubben, vad otäckt! Tur att det lugnade ner sig iaf! Kina fick ont i sin tass igår, vi vet inte riktigt vad som hänt men hon är svullen! Vi hoppas på lindring snart eftersom vi oxå åker i morrn! Ha det gott! Och sköt om er! KRAMAR o NOSPUSSAR från Kina till Viggo! :)

2008-07-29 @ 10:11:41
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Men älskade lilla Viggon!!! Jävla geting!!! Hoppas allt är bättre nu och att tassen mår bra. Men inte kul med vet. räkningar... Krya på dig hjärtat!

2008-07-29 @ 13:53:36
Postat av: Angelica

Lilla Viggo bus!!!

Massa pussar till dig!!!!!

kramis

2008-07-29 @ 14:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0