Tillfrisknad o plan!

Nu så! Nu är jag kry igen! Tack alla för alla hälsningar! Guld värt! Det piggar upp! Är väl kanske inte helt återställd i magen men har lyckats jobba två dagar å nu väntar en ledig helg å reparera mej under!

men som sagt TACK!

Så nu till planen! Imorn väntar lite apportering i svärtingeskogarna. Känner mej taggad så jag ska här o nu lägga upp en plan så får vi se imorn vad som hände å blev av..

Dagens ledord kommer att vara: INTE STRESSA!

Tänker inleda med lite jaktlydnad, jaktfot, stoppsignal med sättande och inkallningsignal.

Inkallningssignalen med GALEN belöning nu jäklar ska vi få den att sitta som klister med inledning imorn. Ska testa en bakvänd apportering. Alltså hos mej finns dummien eller strax framför mej. Lite intro till stoppsignalen kommer att ske imorn, har tränat den förut intensivt men det är länge sen å räknar nog med att få börja från noll igen. Men det kanske kan gå att avancera lite snabbare om nåt har fastnat i herrns huvud. Jaktfot kommer jag köra både med och utan störning och med samt utan koppel. Allt är ju relativt o beroende på dagsform som ni alla känner till, så ta nu detta med en nypa salt.

Så till apporteringsbiten.. Inledingsvis dummiehög, sen linjetag långt men synligt först, sedan samma målpunkt men dold för Viggo. Om det funkar och vi är på hugget fortf. ska unge herr Viggo få ett par enkelmarkeringar. Sen är vi nog rätt mosiga i huvudet.

Starta med en dummiehög, inte-byta-övningen. Här ska matte fokusera ordentligt å vara beredd! Belöningen ska bli exakt o ev byten ska snabbt korrigeras! Sedan avancera till linjetagen inte mycket att orda om mer än att göra skicket till en ritual. Inte haffsa iväg. LUGN! Sedan markeringarna, där fokus egentligen ska ligga på hemvägen. Viljan att lämna av!

Hmm.. det är nog min nuvarana plan, med reservation för revidering!

Kommentarer
Postat av: Annelie & Martin

Nu är det imorgon vill läsa om hur planenen funkade. Verkar vara jätte bra!!!!! Hoppas att ni har haft det bra, vi är inte ett dugg avis!!! Kram

2008-01-26 @ 14:03:12
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Malin

Skönt att du mår bättre. Har varit lite upptagen men tänkt på er mycket. Nog visste jag Danne var en guldklimp:) Hälsa så mycket med stora mosterkramar....

2008-01-28 @ 15:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0