Lyckorus!

Jag lever i ett lyckorus! Nyss hemkommen från en jobbintervju! För ett jobb som numera är mitt =) Jag är nu härmed receptionist på Princess Hotel i Norrköping  fram till siste maj =) Strålande, kunde inte starta veckan, dagen, förmiddagen på något bättre sätt!!

Inte nog med det så var vi på Örebro länsklubbs inofficiella utställning och plockade hem BIR. Vi var i gott sällskap då bordergrabbarna inte var sämre de utan Harry blev BIG-2 valp =) En lång o seeeg dag men med fyra tvåbenta och tre fyrbenta som var vid gott mod =)

Viggo ställdes  mot en hane ifrån waving tail´s, som vi vad jag minns har ställts emot förut. Här gillade domaren Viggos proportioner och tyckte att han använde sin kropp fint i sina rörelser *kors i taket*. Men av de som kikade på oss har jag faktiskt fått höra att Viggo o jag seglade fram i ringen, Viggo såg kraftfull och snygg ut i sina rörelser =) Så himla kul! Domaren ville se oss som 1:a med Hp och vi skulle tävla mot den tik som ställdes i öppenklass. Även här var Viggo domarens favorit, kul då han inte ens är öppenklass hane ännu =) Domaren var verkligen toppen, han förklarade sin kritik och var tydlig i sin bedömning och vad han ville se. Även om tröga jag inte fattade särskilt mycket när han placera oss som vinnare =) Virrpanna. I BIG-finalen hade vi inte å mycket att hämta, även om domaren gillade Viggo så är han långt ifrån klar BIG-vinnare. Men vi gick in och Viggo skötte sej riktigt bra i gruppfinalen, rörde sig fint och var lagom taggad! Tror dock att det hängde på att matte var relativt mera avslappnad (läs död)!


Här är Viggos kritik:

Domare: Per Lundström

21 mån hane av mycket bra typ. Maskulint huvud, utmärkt piggment, korrekt bett. Mycket bra skuldra, något rak i sin överarm. Välkroppad, stark rygg, rätt långt kors, breda lår och hasor med goda vinklar. Passande benstomme. Bra tassar. Utmärkt pälsstruktur. Rör sig något löst fram men okej från sidan. Trevligt temperament. Välpresenterad!

Är verkligen supernöjd med denna kritik. Att han har en rak överarm är ett faktum tyvärr, men rörelserna fram blir bättre och bättre och domaren kommenterade muntligt att han använde sitt bakparti snyggt och att han stundtals rörde sig riktigt fint fram. Min älskade lilla pojke. Snygging! Han skötte sej fint i ringen. Fokuserade på mej och inte på de vid ringside eller andra hundar. Vi måste träna mera stå om vi ska ta våga oss ut officiellt igen men hoppsan en sån snygging jag har =) Han går kanske hem hos domare trots hans lite tunnare kropp!

Här följer lite bilder från vår tid i ringen:

image824

image825


image827

image828

Nu ska jag njuta av denna dag! Mysa hemma och plocka undan lite! Ha en toppen dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Ja, vilken helg/start på veckan!!!!Stort grattis från oss alla här på Gabrielsbergsgatan, får vi bara hoppas att bebisen oxå vill jobba till slutet på maj =) Kramar!

2008-01-28 @ 10:24:19
Postat av: Johanna

GRATTIS!
Puss

2008-01-28 @ 10:26:49
Postat av: Angelica

Åhh GRATTIS!!!!!!!!! Viggo bus snygg också ;)

2008-01-28 @ 10:40:14
Postat av: Moa

Ni är bäst! Hejja er! Kramar!

2008-01-28 @ 11:03:15
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Grattis igen. Och STORT grattis till jobbet. Inte illa att kunna få jobb och vara gravid. Du har det tjejen! Krma

2008-01-28 @ 11:49:20
URL: http://web.telia.com/~u18608868/
Postat av: Annelie & Martin

Jätte GRATTIS!!! Vilekn start på veckan! Ännu ett GRATTIS till Ditt och Viggos vänstervarv!!! Kram

2008-01-28 @ 12:28:51
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Malin

GRATTIS! Vad roligt, vilket kanonbra jobb.
Att Viggo är en snygging för sin ras det har jag sett av bilderna och förstår att han är populär.
Kramar ifrån alla oss här i florida, mer eller mindre lurviga:)

2008-01-28 @ 15:32:41
URL: http://www.swedesinfl.blogspot.com
Postat av: Camilla & Kina

GRATTIS !! Till er båda till bra utställningsresultat samt till Jobbet förstås!!
KRAM CAMILLA

2008-01-28 @ 17:18:56
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Johanna

Grattis! :D Fina Viggo!

2008-01-28 @ 18:33:37
URL: http://jlofgren.webb.se
Postat av: Hanna

GRATTIS!! =)

2008-01-31 @ 18:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0