Lydnadsträning!

Idag var det samträning på Norrköpings bruksa. Matte var inte i superform men bestämde sig ändå att åka dit o köra det vi orka!

Väl där for Viggos lilla nos rätt ner i backen o det lukta flicka, munnen löddra o underkäken skaka! Det fanns flickor som lukta massa flicka tyckte herrn, han fick medhåll av fler hanar. Hur som helst sånt ska man klara så vi satte fart. Fortsatte traggla med läggandena. Började värma upp Viggo innan vi gick ut på plan såsom vi börjat med. Körde några lägganden bara under gång inte hela momentet bara läggandet o jag tycker det fungerar riktigt bra nu. Så vi körde bara ett par st. Sen hejade vi på de andra o fokuserade lite på varandra.

Sen hjälpte söta Moa oss med lite hoppträning. Avståndsbedömning och hur man hoppar som folk, förlåt hundar. Viggo fick till några fina hopp men matte kände att fokus inte låg hos henne så hon lite inte på unge herrn idag o mycket riktigt ett glädjeskutt bort till den lilla Mudin bidde det. Sorry! Men utan att jag behövde bli särskilt arg kom han tillbaka o där avbröt vi vår träning.

Supernöjd med läggandena men kände att fokus inte fanns idag! Får bli lite mer träna i veckan!

Kommentarer
Postat av: Sarah & Yoggi

Får vi följa med och träna??? Kram!

2007-10-28 @ 18:56:02
Postat av: Johanna och Viggo

Absolut!

2007-10-28 @ 19:06:18
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/
Postat av: Moa

Viggo är inte som folk ;-) Men vi gillar honom skarpt!!! Kram

2007-10-28 @ 19:19:50
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Johanna och Viggo

hihi =)

2007-10-28 @ 19:22:27
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Jag är väl bannlyst tills Bella har gjort sitt :( får väl hålla mej borta och träna själv då snyft. vill ju inte förstöra för er men sammtidigt så behöver Viggo killen träna tänk om vi får platsliggning brevid varandra. Men det verkar som om löpet kommer sätta stop för tävlingen. Ännu mer snyft. hoppas jag får byta hund då till Delfi i stället. Ha en trevlig vecka. Kram

2007-10-28 @ 20:47:44
URL: http://web.telia.com/~u18608868/
Postat av: Johanna och Viggo

Hörrö! Klart att ni kan vara med o träna.. Inte kan du väl bannlysas! Hundarna måste lära sej! Sen att det är frustrerande med en flicktokig pojk det är ju bara ens eget problem =) Klart du ska träna! Inte deppa över ett kommande löp! kram kram

2007-10-28 @ 23:29:28
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0