Underbar hundig utehelg!

Ja då var jag färdigbloggad! Så kan man sammanfatta vår helg! Nävars!

I lördags for vi iväg till Drömgruvan med Goldensällskapet för lite träning o korvgrillning! Vi hade innan dock bestämt oss för att fokusera på korvgrillningen =) Näää.. men Viggo skulle ha mestadels passivitetsträning och så skulle han få ett anlagsspår.

Vi var med på de inledande lydnadsövningarna. Vi sicksacka mellan koner och dummies. Viggo hade ett riktigt fint "gå fint" idag, höll sej fint intill mej o blicken flackande mellan mej o framåt. Så som jag vill ha det i skogen =) Sen gjorde vi en inkallning förbi gruppen o sen en till med en kastad dummie som störning. Allt det gick också fint, reste sej dock men valde att kalla in ändå! Löptikar o nya hundar bekom inte min grabb igår inte! Slutligen körde vi lite stadga med lite dummie som strösslades runt omkring oss!

Sen var det äntligen fikadags =) Korvgrillning över Annelies fin fina brasa! O Moas tjocka chorizokorvar osså lite lyxtillbehör från Pernilla i form av räksallad MUMMA!

Moa o danne hade igår lagt ett varsitt spår åt varandras hundar! Viggo fick liknande ett anlagsprov med lite kort liggtid. Den lilla krabaten gick som en klocka! Så nu ska här tjatas på hussen i hushållet som står för denna träning o tävling =) Viggos passivitetsträning gick kanon idag. Lite grymtande men inte märkvärt! Skönt!
Massa hundar o förare var vi, har läst lite å 13 förare med tot 17 hundar var vi som mest! Imponerande! Bra ordnat Lena o Annelie!

Efter skogen for vi snabbt hem packa om o begav oss till skärgården, närmare bestämt Gryts skärgård, Fyrudden Kallsö! Där vi möttes av min kusin hennes sambo o Vegas (goldenpojke). Vi har bastat o ätit gott o spelat TP. Tjejerna vann såklart! Fnissat o bara studerat hundarna! Som trots trötta huvuden o ben gått non stop! De for omkring ute själva o levde rövare som bästa bröder! Supergoa ihop! Idag har vi gått en promenad o tittat på omgivningarn, för igår såg man inte något, det var kolsvart! Men snöigt var det o snorhalt på vägarna! Tur ännu en gång att vi har vinterdäcken på =)

Tack alla inblandade för en toppen helg! Men hur kan man vara så trött! Borde man inte vara utvilad, frisk luft o mys! Icke här är det trötta kroppar o huvuden!

Hade kameran med till skärgården men den glömdes av  lite, två kassa bilder kan jag väl visa iaf =)

image759
Busbröder satt mest ihop!

image760
Ett försök till gruppfoto, vart konstiga färger  o viggo tro det eller ej, KRÖP fram mot kameran =)

Kommentarer
Postat av: Annelie & Martin

Vilken helg! Förstår att du är trött, jag känner mig helt förlamad och då var jag hemma efteråt. Nu måste vi ut snart igen, det är härligt för själen att vara till skogs! Kramisar

2007-11-18 @ 16:34:47
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: lena,millie,ebba

Kul att ses !Du jobbar jättebra med Viggo. Tydligt och koncentrerat, det har gett resultat tycker jag.
Millie gillar att det är nå'n mer korthårig i gänget. ;)
Mysigt ni haft det under helgen. Men det tröttar på att vara social.
Kram

2007-11-18 @ 18:49:16
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Moa

Det är nyttigt det där med att lägga spår åt varandra! Vad säger ni, ska vi anmäla oss ihop till anlagsklass? Väntar vi en månad kan Oski också vara med ;-) Kramar

2007-11-18 @ 19:16:17
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Sarah

Du glömde ju skvallret från tjejkvällen!!! Ska sno Viggo på det tror jag... Han har säkert haft en skön helg och jag hoppas att du har det med! Kram.

2007-11-18 @ 20:42:30
Postat av: Pernilla och Diva

Det är ju vansinnigt roligt att träffas så många i skogen med sina hundar! Kul att det bara är två veckor tills nästa sekt möte. :)

2007-11-18 @ 20:54:02
URL: http://www.ladyofpassion.se
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Visst hade vi trevligt. Kan ju vara så med att Viggo tycker det är roligare i skogen än på apellplan och struntar då i att det är vackra flickor som luktar gott. Men ledarskapet är oxå viktigt. Ha en trevlig vecka. Kram

2007-11-19 @ 07:51:48
URL: http://web.telia.com/~u18608868/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0