GALET!

Det satte fart o snöa igår kväll igen! Mysigt tycker jag! Ännu mysigare tycker Viggo. Imorse när vi vakna var det underbar pudersnö ute. Ett kärt återseende sa Viggo o fokusera totalt till 200 % på snön!

Litet problem bara! Vi skulle ju tävla lydnad! Nåja ett försök var det värt iaf! Utan problem la Viggo sej ner på platsen inga dubbelkommandon inte. Hann väll inte ens lämna honom innan hela nosen var vit! Vände mej om o gick o ser en husse som skakar på huvudet, Viggo käkar snö! I enorma mängder. Nosar frustar o äter! Sen börjas det han sträcker på sej, rullar lite å sen sprang han i full galopp mot mej/husse som stod snett bakom.. tvärnitar vid planens slut nosar lite å jag tar tag i honom! Så kan man ju med göra! Sen fick han ligga kopplad brevid mej under resterande tid o ja det var låång tid kvar. Viggos föreställning tog knappt 30 sek. KNASHUND!

Ser det positiva, han mucka inte gräl med nån, drog inte igång nån kollektiv lek utan rejsa till mej!

Viggo var inte med mej idag, han var överallt utom med mej! Gick inte att få kontakt med honom! Så jag bestämde mej för att köra linförigheten, med korrigeringar och sedan bryta. För att överraska Viggo lite å visa att han faktiskt kan bli tillsagd under tävling!

Bra beslut sa domaren o fnissa lite med ett, "ja han är en liten spelevink med massa spring i benen!" Tävlingsledaren kontra med "att den där hunden blir riktigt bra när han har mognat!" Så tja lite glad får jag väl vara iaf! Vi mognar nu hela vintern å återkommer på lydnadsplanen i vår! Nu ska här mognas så vi spricker o matte ska erövra ledarskapet hos herr unghund! MED RÅGE!

image756
image757
image758
Viggos show idag är en återkommande i snö! Trodde dock att han kanske kunde samla sej men äsch vi kommer igen!
(bilder från vår fjällenresa i februari tidigare i år!)


Uppdatering:

Okej, med ny skrud på hemsidan behövde jag ju fixa lite här med, så det bidde lite blått istället för grönt=)

Kommentarer
Postat av: S

Guuuud vad söt!! :D Det är en Labrador va??

2007-11-10 @ 16:02:13
URL: http://suneeta.blogg.se
Postat av: Johanna och Viggo

S: Jajamensan en galen gul labbegrabb!

2007-11-10 @ 16:11:16
URL: http://www.freewebs.com/vovvenviggo/
Postat av: Annelie & Martin

HÄRLIGT MED SNÖ!!! Ni är ändå bäst!!! Kramisar!

2007-11-10 @ 16:12:59
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Moa

Vad snyggt det blivit på sidan!

Kan bara hålla med domaren och tävlingsledaren, det är härligt material du har och som du förvaltar väl, t.ex. genom förnuftiga beslut som idag (att bara köra linförigh.) Du vet att jag hejjar på er och nu kan vi ladda en hel vinter!!! Fast frågan är om inte hundarna är lika galna när barmarken kommer?? Hmmm... ;-) Kramar

2007-11-10 @ 16:43:14
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Thina o Bella o Delfi

Tack igen. Ja du var glad att du har en glad hund. Man riktigt ser jävulskaperna i ögonen på honom. Får han bara mogna så blir det super bara du inte ger upp. Kul med nya moment ja jag är så trött på 1:ans moment så jag spyr snart. Synd att Delfi inte är klar i 1 an med utan får vänta till våren kul med två hundar att träna med. Har redan börjat med 2 ans moment med Bella. Dom som inte störde 1 ans träning :) och hon tycker att det är kul. Fortsatt trevlig helg Kram

2007-11-10 @ 16:54:18
URL: http://web.telia.com/~u18608868/
Postat av: lena,millie,ebba

Åhh, vad fint det blivit på sidan !!!
Förlåt att jag inte kan hålla mig för skratt när jag läser bloggen.....underbara viggo !!!
Det här fixar ni när tiden är mogen, ni är så duktiga så det kommer bli kanonbra.
Fortsatt trevlig helg
Kram

2007-11-10 @ 17:18:46
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Sarah

Tja, Yoggi är ju bara 1 år äldre än Viggo... =( Ska kasta ut honom i snön varje dag fram till Finspång. Viggo var underbart glad idag! Så fort han lär sig att anvönda den energin på rätt sätt så slår ni oss allihop med hästlängder!!! Var stolt över dig själv att du är mogen nog att bedömma situationen. Du är bäst!

2007-11-10 @ 17:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0