Trotshund och goda vänner!

Denna vecka har gått upp å snabbt ner igen. Viggo var en ängel i början å i torsdags på kursen braka han loss totalt. HAn for som en skållad råtta, visserligen kan vi skylla på att den han for till löpte! Inte så konstigt kanske men helt okontrollerbar var han vid tre tillfällen. SUCK! Trotshund! JAja vet ju att det svänger åt andra hållet lika fort. Bara å hålla i å stå ut!

Igår var vi bjudna på grillkväll hos Hanna och Markus å sötistjejen! Viggo var eld och lågor när han insåg vart vi var på väg. Till hans flickvän! Lyckan var total. Lite rörigt första halvtimman men sen fick jag nog och krävde att viggo skulle sitta/ligga still på en plats. Efter ca 4 tillsägelser å lyft tillbaka till platsen så gav han sej å lugnet infann sej! En underbar middag avnjöts bestående av en supersmarrig hemgjord potatissallad, grillad lax till oss flickor och fläskfile till herrarna, champisar och tzatsiki så klart. Vin, vin å vin! Mätta i magen tog samtalen fart och grabbarna flydde till vardagsrummet medan vi flickor blev kvar i köket. Rätt var det är så tittar jag ner under bordet å vad ser jag där .....

Jooo Isa och Viggo sovande i sked tätt intill varandra! Underbara älskade vovvar. Lyckades fota en massa, så bilder kommer så fort min telefon behagar fungera som den ska. De var sååå söta. Efterrätt intogs det med, jordgubbar, vattenmelon och glass. Riktigt somrigt! Vovvarna smaska vattenmelon för fulla muggar. Hann till och med att träna de små liven lite. En fick stanna kvar å en kallades in, och tvärtom. Platsade båda, kommenderade fot å de var så duktiga! Allt för en frolic =)

Tack för en jättetrevlig kväll, goda vänner är guld värda! Å snygga goldenflickor tackar man inte nej till hälsar Viggo =)


Kommentarer
Postat av: Hanna med familj

Tack detsamma! Alltid lika trevligt =) Jag tycker Viggo är en toppenhund som är jätteduktig, så det är bara att kämpa på, vi hejar på er! Trotsålderna är jobbig, men tänk att det kommer en tid efter denna ålder som säkerligen är alldeles underbar.

2007-05-12 @ 18:21:17
Postat av: Johanna och Viggo

Hanna med familj: Skönt med hejarklack det känns riktigt bra! Ni är underbara!

2007-05-12 @ 18:36:33
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0