Norrköpingsbesök!

I helgen har det efterlängtade norrköpingsbesöket äntligen ägt rum =) Helgen har bestått av massa skoj därmed! De anlände på fredagen å efter lite smarrig mat for vi till värsnäs för att vovvarna skulle få bada o rejsa av sig lite. Mysigt tyckte de, bad en sen fredagskväll i skymning!

Lördagen började i en rasande fart med tillökning av en gammal barndomsvän som behövde sovplats =) Du är så välkommen Lisa, som förövrigt var frivillig fotograf hela helgen sen =) Härligt har massa bilder! Stan, Ikea, bruksan å Palace hanns med på lördagen. Här kommer en massa bilder från lördagens träning, som förövrigt gick great! Gjorde en sån Big NO NO grej träna nästan alla moment men med pauser emellan. Vi agerade ju starthjälp åt Sara och Yoggi! Viggo var en duktig visningsvovve som skötte sig toppen! Yoggi med för den delen å matte sara oxå. JAg hade det superklurigt att träna en så liten vovve som Yoggi.. extra klurigt med belöning och kontakt å allt det! En utmaning!



image476
Vår älskade lilla flock!
image477
Viggo sitter fint!
image478
Yoggi med flock!
image479
Yoggi solar o ler!
image480
Hela gänget minus Lisa som är bakom kameran (f.v. Wering, Sara, Yoggi, Viggo, Danne och jag!)
image481
Grabbarna Grus sitter å ler!
image482
Viggo och Yoggi ligger å poserar!

På lördag kvällen var vovvarna själva hemma, i varsin hage! Allt hade gått fin fint! På söndagen var det dags för alla norrköpingsbor att åka hemåt igen, men innan avfärd blev det en tur till vattnet, i Värsnäs såklart! Bilder kommer i ett eget inlägg efter detta! Tjipp Tjipp! På återseende!

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Nu är en NY Omröstning uppe på TheGuide :-)

Se vilken TV-serie som vann förra veckan!

2007-05-07 @ 23:55:38
URL: http://www.kempo.nu/TheGuide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0