Lååång helg!

Så har ännu en helg spenderats i Norrköping! En låång sådan med massa skojiga saker! Börjar i kronologisk ordning! Vi anlände till Norrköping på onsdagskvällen till ett dukat bord med potatisgratäng o grillat och diverse tillbehör =) Smarrigt värre! Viggo var lycklig som få över att få träffa sin morrmor och morrfar o morrbröder igen äntligen! Dunsade snabbt i säng! Torsdagen, spenderades till viss del på olika köpcentrum och hos familjen Olsson. Kvällen ägnades dock åt hela min familj och släkt då min lilla bror fyllde 20 år =) Grattis i efterskot i bloggen! Ännu senare bidde det hundbus på himpa med johanna och vovvarna. Gick lugnare än jag trodde. Anade att en viss herre vuxit till sej o skulle mopsa lite men icke. Han haja läget å bestod lägst i rang utan några dispyter. Gutt att se!

Fredagen var tillägnad Norrköping City! Bankmöte och Klänning var målet. Bankmötet gick great. Men shoppingen gick värre icke sa nicke hitta vi nån klänning!! Annat inhandlades dock, lite paket å grejer! Fredagen blev sedan lugn  hemma hos familjen Olssons. Oj höll på att glömma, var ju på kvällslydnad på NBK med, spana in ettan och duktiga Lucas med matte! Kämpa på!

Lördagen startade med sång vid sängen för min bror (bild kommer) och sedan fortsatte även den med lite shopping på stan.. gav därmed upp klänningsköpet, tar en annan klänning som finns hemma och inhandlade nya söta skor istället (bild kommer den 31 maj). Efter det spanade vi in nyöppnade Citygross! Massa mat o billigt! Handlade mat till kvällens grillning! Hem å lämna maten å vidare ut till Djurön med Johanna, Ninna o alla vovvarna! 6 hanar, uer en lugn och sansad koppelpromenad varvat med lite galet busande! Duktiga killar! Inga problem med rangordningen där inte! Så sött å se dem! Minstingen Chilli (toypudel) hängde på bra! Blir ju lite rörigt inledningsvis när det går så långt emellan mötena hundarna emellan men det redde de ut snabbt. Kvällen tillbringades framför tvn, mysandes i soffan efter en god grillmiddag!

Söndagen gick i kyrkans tecken. Det var nämligen dags för Karolinas konfirmation (dannes syster). På med klänning och piffa till sej lite åsså for vi iväg! Var en bra gudstjänst. Kul, med så mycket solosång av konfirmanderna. Extra kul att Karro och hennes kompis sjöng solo! Ni var duktiga tjejer! Sedan bar det av hem till Olssons för mat och fika. Mysigt att träffa den släkten med. Sen bar det av hemåt Kalmar igen! Lagom i tid för att hinna handla, tvätta bilen och reda ut det värsta packningskaoset!


Kommentarer
Postat av: Monica Jarl Winnberg

Grattis till HD grad B och Arthros U.A
Seabirds

2007-05-22 @ 08:19:49
URL: http://www.seabirdskennel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0