Tvåhundsfamilj!

Jajamensan i helgen har Isa bott hos oss, till Viggos stora lycka! Isa började ju löpa i fredags oj oj tänkte vi hur ska detta gå, men vi testade å det har gått fin fint!  De respekterar varandra super, vad jag då menar är att Viggo låter Isa vara på vår och hennes uppmaning =) Det har funkat toppen bra, en hund är kul men två hundar är ännu roligare å en sport! Varje promenad är en utmaning, särskilt nu när Danne jobbat sedan igår morse! Men de går så fint brevid varandra, visst de försöker busa till det emellanåt men ett bestämt nej från mej hjälper gott, å de lägger av! SKÖNT!

Isa har dessutom fått sej ett bad med, lite blodig päls å leriga tassar kvalificerade henne, nu ligger hin i sovrummet på sin bädd å sover i Dannes tröja för att pälsen ska bli fin när den torkar, å Viggo ligger här vid mina fötter å tar igen sej! De kan ligga å koppla av ifrån varandra å med varandra se bilder =)

Nybadad Isa
Fina tjejen torkar i Dannes tröja efter badet =) Luktar sååå gott!
parpromenad!
Det går utmärkt att gå promenad, lekpolaren Isa är nu promenadsällskap å det finner sej de båda i!
k?rlek!
Tussisarna, så här har de legat större delen av helgen, tass mot tass eller nos mot nos eller på rad eller så men tätt inpå =)


Idag ska Isa flytta hem till Linn, Pontus och Boo och husera där till torsdag när matte å husse kommer hem! Här kommer hon iaf å saknas.. tomt för oss alla lär det bli!

Blir mer å mer sugen på en brun liten tjej å Viggo visar att han fixar det i detta läge, men klurigare med en yngre då Isa nu är den äldre som inte alla gånger nappar på Viggos lekinviter, hur skulle det gå med en valp som svara på allt hihi.. inte så bra.. en brunis får dröja minst ett år till! Men allt bra sugna är vi båda nu =)

image319
Heffa, mina favvo tjej när hon är ca 5 veckor

image320
Sötnosen Heffa å jag på sensommaren i Karlskrona, tror Heffa är ca 5 veckor på bilden


Kommentarer
Postat av: Anna

Nämen oj så söt :) Den stora voffen var himla fin med!

2007-04-23 @ 23:18:58
URL: http://skaninginorrland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0