Ny kurs, lagad bil å taggad hund!

Allt på en å samma dag! idag har det pluggats diskursanalys här till Viggos stora förtret. En vovve som inte gillar å vila sig i form. Men matte tror att det är bra, han verkar supertaggad å vissa grejer sjunker in å några poletter trillar ner å några hissar går hela vägen upp..Kul å se faktiskt. Inne har han börjat komma till oss med saker som han vill visa upp istället för å springa till mattan å visa dem där.. Okej, en hel del går han raka vägen till mattan med men evighetsbenet å ringen de kommer han till oss med i 8 av 10 fall iaf.. å det är ett framsteg i rätt rikting!

Idag var det kursintro för appell/lydnad 1 på bruksan. Detta ska nog bli alldeles utmärkt skojigt. En salig blandning hundar, men faktiskt tre labbar om man räknar med instruktörens. Sedan var det en border collie, en schäfer, en golden, å en lagotto. Upplägget på kursen känns också bra å utöver instruktören är det även en tjej med som assistent, då hon sedan ska utbilda sig till instruktör. På torsdag är det första kurstillfället på plan med hundar. Det ser jag fram emot. Behöver en spark i ändan för å inte sacka ihop med lydnadsbiten!
 
I helgen stundar den efterlängtade apporteringshelgen i Karlskona. I o med att viggo är på bättringsvägen så kommer vi åka ner å köra lite grann efter vad han orkar, men mest vara passiva vilket är nog så lärorikt åsså ska husse å matte suga åt sig tips å ideér!

Höll ju nästan på å glömma, BILEN ÄR LAGAD för den nätta summan av 1150 kronor! Grrr! De ska ju bara funka juh! Men nu så .. skönt med bil igen.. men ska nog cykla lite mer tror jag!

Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0