Ett riktigt blåsväder

huuh kom precis in efter en tur till skälby, vad fort det blir mörkt när det börjar mörkna.. Vi som hade tänkt å träna lite. Det hanns inte riktigt med nån direkt träning men lite löstspingande å inkallning hann vi med. Men huuu vad det är blåsigt ute, mätarn visar 4,5 plusgrader men det är rejält mkt kallare i blåsten! IIiii värker i mina fingrar!

Lite hann vi med å träna, viggo var superalert i fotgåendet, nu verkar han tycka att det är så himla mkt roligare å då blir han automatisk superalert å därmed ökar uppmärksamheten å farten. Toppen! Sen körde vi några inkallningar från kvarstannande å några från hopp o lek så att säga. Alla satt inte en enda trotsade han på. Det finns hopp om livet. Hux flux blev det så mörkt så vi vände hemåt igen å nu inne.. med kalla tassar å händer!

Nu ska vi krypa ner framför TV:n! Ha en trevlig kväll!

Skickar med en bild på fotomodellen som här visar sitt kännetecken den svarta fläcken under tungan!

image297

Kommentarer
Postat av: Helena och Puma

Tackar man tackar... :) Ville hålla det lite tyst om parningen innan det var säkert 100% att vi skulle åka, men fåglar som viskar finns det ju gott om , kan nog gissa vilken fågel också. ;) Men ska bli jätte intressant att se om det blir något, och VAD det blir. Släng gärna iväg ett mail till mig så vi får styra upp lite träning eller promenad eller något, hade vart kul. :) Ha det gott och jobba på som ni gör (ni är så duktiga och igång, det gör så man får dåligt samvete själv).

2007-03-19 @ 23:35:57
URL: http://helenaochpuma.spaces.live.com
Postat av: Johanna och Viggo

Helena och Puma: hehe förstod det därför dröjde min lyckönskningskommentar. Absolut så vill vi träna, busa och promenera! Jag mailar! Har man unghund så måste man vara igång =) hihi

2007-03-20 @ 19:30:27
URL: http://vovvenviggo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0