Äntligen en riktig dag vid havet!

Äntligen, har vi haft en riktig dag vid havet, med picknick o sol o bad! Underbart! Markus och Isa hängde på oxå, men lite missar i kommunikationen gjorde att markus trodde att enbart hundarna skulle bada, men han traska i med vanliga shorts en bra bit ut.. tur att det är såå långgrunt! Han agerade fotograf åt oss andra baddjur! Riktigt skönt var det i vattnet, men står fast vid att det var varmare på jobbet =) Idag var det saxnäs som fick stå till tjänst för oss badare =)

image559
Isa och Viggo myser i skuggan!

image560
Lagom grunt, bra träning å springa i!

image561
Haaa nu tar jag dej, sa viggo o gjorde en snabb vändning så vattnet yrde!

image562
Sötis hundarna!

Snart ska vi iväg och skjuta lerduvor! Å grilla lite korv! Mumma! Bara å packa om å byta om! Imorn är det MH för vår del på förmiddagen sen jobb som gäller, lär ha en trött hund med mej på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ååå va mysigt det ser ut! Det har varit riktigt jobbigt att vara på jobbet och vetat att ni mös på stranden. Jag får hänga med en annan gång! Hoppas allt går bra imorrn nu! Vi hörs!

2007-06-09 @ 19:45:51
Postat av: Johanna och Viggo

Hanna: Jaa det var riktigt härligt! Varmt å gött! Men det kommer fler gånger! Hör av mej! shit jag har glömt å ringa Eéa! Träffar henne säkert imorn! Kram kram

2007-06-09 @ 21:59:05
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0