Skogen, sjukliga vänner åsså lite träning

Jahaa ni.. här har det hänt saker.. Både Sigge och Zombie har blivit brutalt påhoppade av pinnar de senaste dagarna.. Sigge var först ut, en lite pinne stack honom i halsen, så han fick besöka farbror veterinären. Ingen skada gjord av pinnen men tur i oturen så hittade de massa baciller i halsen så han är sjukskriven nu =(

Idag var det Zombie som föll offer för de elaka pinnarna.. han var ute å skuttade i skogen med sin matte å huxflux hade en pinne attackerat hans hals, å han fick riktigt aj aj å fick åka akut till tant veterinär i hans fall. Stackars liten hade ett bauta jack under tungan, så jaa han är med sjukskriven nu!

Men de repar sig snart å är igång igen! Vi håller tummar å tassar för dem!

Här på våran front har vi med varit i skogen, där gick det tack o Lov lugnt till utan några elaka pinnar **peppar peppar** Viggo sprang omkring i skogen å fick nos på rådjur å for iväg men när vi grymtat å hojtat ett tag så kom han tillbaka. Skall tilläggas att vi såg honom hela tiden!

wiihuu galen hund!
Skönt å skoj me snöö, här kommer jag husse tycks viggo tänka =)


När vi var i värsnäs häromdagen så försökte jag ställa upp viggo lite fint å jaaa, döm själva men lite bra jag att han står han ändå, var superlänge sen vi testa:

står lite till =)
Mmmm här behövs ingen korv, duger bra med leversnitt =)

stå träning i Värsnäs!
åå finns det mer godis..

Idag har jag o husse varit på stan så viggo har varit lite själv, vilket går kanoners nu. Väl hemma hade viggo massa spring i benen. Märks att han blir äldre han har mkt mer energi nu! Så iaf så tog vi en promenad han o ja. Busa lite på fältet vid skälby, men bestämde oss för å gå till bruksan å träna lite lätt åsså hem igen.

Träningen kan sammanfattas med ett ord, TROTS! Viggo trotsa rejält men efter lite tillsägelser å trixande så gick det bra å vi  lyckades! Å det är huvudsaken. Vi körde mest stanna kvar övn. och lite inkallning. Sen testa vi även vårt egna moment Hopp. Å det funkar riktigt bra.. behövs bara finslipas lite =)

På hemvägen tränade vi inkallning å matte trilla över ett mindre stenblock, men jag reste mej upp å så på det igen! Känns allt som allt rätt bra. Å viggo var nöjd!

Kvällen tillbringades sedan i Smedby och Sushi intogs mumma.. så gott! Åsså blev det chokladpannacotta till efterrätt! Mums! Mätt som en lite gris!

Tack för trevligt sällskap! Å krya på er kramar till skadlingen å sjuklingen!

Kommentarer
Postat av: Sanna & Zombie

Snygging-Viggo så fint han står! =)

/Hälsningar ifrån skadlingen och hans matte

Postat av: Sigge

Åå...vissa får ha roligt medan jag bara är hemma o snarkar o kraxar.

Kram från sjuklingen med matte

2007-01-30 @ 11:57:03
URL: http://toflan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0