Dåligt med bloggande börjar bli en trend!

Dåligt med uppdatering börjar rent av bli en liten trend! Kommer bättre tider lovar! Men nu är det lite flytt/sommar/trött uppehåll!

Idag var det mys med brudarna här, vi laga smarrig sushi och kladdig banankaka, mumma o mycket mätta magar! Börjar likna ett hem här hemma! Byrån är uppe i sovrummet men är  inte fylld ännu! Lutar åt att det sker imorgon kväll!

Imorgon, Tisdag blir det lite hundträning å massa solande, så våga ändra prognosen till imorgon! För jag vill inte vara ett gående lakan längre!

Onsdag blir det tävlingsträning med goldensällskapet, tänkte köra hela ettan som man ska! Får se hur det går, så utgår jag ifrånd det, moment efter moment. Vissa behöver mer eller mindre hjälper. Det blir även en liten drink här på onsdag innan Rix Fm festivalen osså såklart Rix Fm festivalen på kvällen!

Torsdag, Ikea ännu en gång då de inte lyckas sälja några bra exemplar av Malm avlastningsbord till oss det blir därmed tredje gången vi byter detta f****e bord! Mera hundträning och Söderköpingsbruksa på kvällen för att heja på de tävlande!

Fredag, kvällen ägnas gladeligen åt en reunion med gymnasietjejerna! Middag å agustifestival på stan! Mypys! Helkul!

Nu Natt! Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0