Picknick i Värsnäs!

Även idag strålar solen med full styrka! En helt underbar dag! Danne å jag for ner på stan en sväng på förmiddagen för att inhandla lite vårfint å ha på oss till kvällens vårfest =) Fin fint! Sen hem å vände å hämta Viggo och picknick för att åka till skogen å havet i Värsnäs.

Där var vi inte direkt själva proppat med folk, men vi kom på den brillianta idén att åka till nakenbadet, för så här års är det ingen där kom vi fram till.. IIIiiii JOOO massa nakenbadare var det där, så vi vände snabbt bilen å parkera vid den andra badplatsen å gick ut mot en udde. Strax innan vi kom fram till vattenbrynet ser vi hur viggo stelnar till, även i detta vattenbryn fanns det nakenbadare. Viggo blev nog chockad för han kom inte ens för sig att hälsa på den nakne karln,utan vände fint upp emot oss igen å vi fortsatte vår jakt på en liten ensam strandbit.

Efter ett tag hitta vi en egen udde där viggo kunde rejsa runt i vattnet å vi kunde äta vår medhavda pizza från gårdagnens middag med Hanna och Markus! Låter bilderna tala för sig och vår underbara dag vid vattnet!

image385
image386image391
image392
image387image388
image389
image390

Härligt härligt! Så härligt att viggo bara ställde sej å glodde på oss när det var dags att åka hem! Efter lite pock o lock kom han iaf å bestämde sej för att följa med oss hem! Skönt det! Vill ju inte vara utan min gula fyrbening! Nu ska det fixas inför kvällens partaj. Sallad ska göras å väskan ska packas. Här ska grillas, å mysas ute!


Kommentarer
Postat av: Hanna och isa

Ser ut att ha varit toppenhärligt! Själv letade jag ställen att bada Isa på på Öland, men alla var "hundar förbjudna". Ni verkar ha haft större lycka =)

2007-04-14 @ 19:58:10
URL: http://hannaochisa.blogg.se
Postat av: Johanna och Viggo

hehe ja efter vissa misslyckanden =) Badförbudet gäller oftast bara maj-sept. så man kan nog bada på de flesta badplatser nu bara man plockar upp efter sej å så! Bättre lycka nästa gång, vi måste åka till haga nån dag med vovvarna!

2007-04-15 @ 22:12:14
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0