Nya tider!

Viggo har gjort framsteg på många plan, tyvärr har han även givits möjligheten att klättra lite uppåt i vår lilla flock! Sagt ord kan man strunta i tycker unge herr Viggo. Småskvättande å sånt har kommit i takt med att benet började lyftas på promenaderna å tikar är det allra bästa som finns! Matte och husse kommer i 73:e hand! Så nu är det ändring på det.

Nya regler gäller. Viggo som alltid fått frukost först får numera vänta till sist. Sist gäller också när vi passerar genom dörrhål och man hälsar på Viggo sist! Som liten ullig gullig valp blir man lätt huvudfokus och Viggo har så varit hela tiden! Nu ska det skärpas upp lite å Viggo får finna sig i att komma i andra hand när man möter folk och så vidare. Småkissandet på promenaderna är det slut på nu med, likaså det eviga nosandet. Det har dock inte tillåtits under en rätt lång tid nu men nu blir det ännu hårdare.

Ledorden för den kommande tiden är konsekvens och sagt ord gäller! Jag tycker mig redan se förändringar i Viggos beteende, han får numera jobba lite för maten. Lite fotgående och snabba lägganden sen varsegod! Å läggandena har blivit avsevärt snabbare! Nu ska vi kämpa på tror inte detta behöver bli så blodigt och jobbigt. Visst han försöker dominera men han är inte särskilt tuff! Det är två olika saker!

Kommentarer
Postat av: Hanna och Isa

Låter jättebra! Egentligen är väl detta sånt man ska hålla hela tiden, men jag vet ju själv hur det går med det ibland =) Vi är gärna "retstörningar" om det skulle behövas! Hejsvejs, ses snart!

2007-04-30 @ 10:51:58
Postat av: Johanna och Viggo

Jaaa retstörningar vill vi ha! Idag blir perfekt på vår lilla stadstur =)

2007-04-30 @ 10:59:13
URL: http://freewebs.com/vovvenviggo/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0