Vilken KanonDag!

skoj

Äntligen har matte o husse kommit på hur man använder kameran igen =) Så ovanför här ser ni ett nytaget kort på coola mej!

Idag iaf så har vi genomfört en omgång sökträning! Det var lika skoj denna gång om inte roligare.. Jag blev skickad ut att leta efter en figurant som det heter fyra gånger... Den första gången så sprang jag ifatt en som gömde sej o han busa med mej o sen kalla matte på mej o jag kom tillbaka... å matte sken som en sol! Andra gången samma procedur fast denna gång tog jag min korvlänga med mej tillbaka te matte o tredje gången med o det gick superbra, jag hitta, lekte fick korvarna, tog korvarna o kom tillbaka te matte när hon ropa på mej! Fjärde o sista gången, fick jag köra med en sån riktig sökrulle ( matte en sån måte vi köpa!) o den tog jag fint i min mun o sprang in te matte men nån meter innan tyckte jag mej skymta en godis så jag tänkte att det är bäst jag gör plats i munnen så jag släppte rullen.. MEN matte och husse var superduperkanonjätte STOLT över mej det märktes tydligt!


matte o husse i bilen på väg hem.. aningens blöta!

Det regnade hiskeligt mycket i skogen så kameran kom aldrig fram där men hemma fick matte fnatt  o fota som en tok..
På vägen hem stannade vi o matte o husse gick iväg.. tillbaka kom de med en NÖJD MATTE med mungiporna uppe vid öronen.. Hon hade fått snygga nya skogskängor så hon inte ska bli blöt om fötterna osså en ny varm fleecetröja!
mitt skogs kit
Väl hemma med de nya grejjerna så konstatera vi att mattes skogskit består av McKinley grejjer åsså mej en Trendmaker passande va?!

Matte har knäppt lite mer bilder på mej bara för att alla ska se hur stor o fin jag är! Förresten så väger jag nästan hela 29 kilo... redan säger alla =)

Stora fina jag!


Här ser man att jag fått riktiga gaddar!


Så söt i profil är jag, spanar godis på diskbänken =)

Men nu är jag sååå trött så nu ska jag slumra! Kom ihåg att om ni klickar på de små bilderna så blir de stora så att man kan se mej ännu bättre (ego) osså blir jag alltid lika glad för lite kommentarer så tassa eller fingar gärna ner nåt skojjsigt!

Tjarå o voff voff!

Kommentarer
Postat av: Amy & Mary

Hej Viggo med matte & husse!
Vad kul det är att läsa om hur duktig du är. Jag & min matte brukar gå in och läsa om du har lärt dig något bus, det är bara en sak du har lärt dig och det är att allt det goa ställer alltid dom (människorna) på bänkarna. Nu har jag löpt färdigt, ja det va för nåfra veckor sen så nu har jag landat lite, så Emma håller på att tjata på matte att hon och jag skall komma in och ta upp träningen. Så fort matte mår bättre så kommer vi (skall försöka att inte röja fältet). Men ha det så bra så länge .
Hälsa matte och husse ifrån Amy med matte

2006-10-21 @ 18:39:18
URL: http://springfevers.mine.nu
Postat av: Viggo

Jag tassade in i er gästbok o skrev ett par rader =)

2006-10-21 @ 19:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0