Papper från utställningen kom just

Japp precis nyss damp det ner papper ifrån SKK, papper ang utställningen den 19:e november i mjölby. Aningens trist är att det enbart är Viggo och två till anmälda bland labbarna, vet inte i dagsläget om det är samma klass. Men det blir kul! En domarändring har med skett, Patrik Cederlöf kommer inte att döma utan ny domare är Tord Lundborg. Vi kommer nog att bli bedömda kring 12 ungefär, är ca 40 hundar före oss.

Dannes farfar som ska ställa in drever, fick desto mindre motstång, enligt programmet är det endas en drever anmäld! Alltså bara Brutus =)

Idag väntar utställningsträninge vid 17! Ha en toppendag!

Kommentarer
Postat av: pamela

Hej Domaren ni fått att visa upp er för är mkt välkänd och duktig uppfödare av engelsk cocker!! håller tummarna för er är själv i Italien på utställning den dagen så tacksam och du sms:ar mig era resultat.!
Kramis

2006-11-09 @ 15:15:45
Postat av: Johanna och Viggo

pamela: Jasså vad bra då att han är välkänd! Hoppas han gillar viggo =) Å vad skoj att vara i Italien ska du ställa nån? Självklart kan jag skicka ett sms! Ha det bra! Kram

2006-11-09 @ 17:07:32
URL: http://vovvenviggo.blogg.se
Postat av: pamela

skall agera ringsekreterare då domaren är från finland och arrangören talar och skriver dålig engelska!! O s ska jag hälsa på mina hundar som är där..Charlie o Maggie o Lollo. evt så ska Lollo med hem på måndagen efter..vi får se hur han utvecklats..en son efter Charlie. Dukan se han på Rosas hemsida. Och sen skall vi planer Maggies nästa make det blir något amerikanskt har vi i alla fall kommit fram till. Idag bara ledig skönt skall shoppa lite på byn. Donna är rund o go om magen och vi väntar bruna björnar i början av dec..ska bli spännande då vi aldrig haft en helbrun kull!! kliar i fingrarna vad vi ska ha kvar, en av varje blir det nog. Piff och Puff vad sägs om det! ha en bra och skön dag.

2006-11-11 @ 09:27:35
Postat av: Johanna och Viggo

Pamela: ahaa vad spännande! åå bruna bebisar i december =) Vill ha! Kram kram

2006-11-11 @ 11:11:45
URL: http://vovvenviggo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0