Höstpromenad i Värsnäs

Hej
idag har jag,husse och Viggo varit ute i Värsnäs och busat runt lite. Känns att det är höst, speciellt när vi fick bevittna hur de flytta bryggorna för vinterförvaring.
Viggo älskar verkligen Värsnäs, blir en helt annan hund när man kommer ut dit =)
Skuttar omkring o nosar o far omkring!
    
Viggo har hittat nåt mumma

                                     
Snyggingen poserar i höstlöven       Nosar omkring         Springer före matte och husse

Nytt här är iallafall att vi hittat till Viggos syster Trendmaker´s I´m Cute "Mini"´s hemsida.. fanns en himla massa söta bilder o fler var på gång mailade henns ägare och berättade. Riktigt skoj å se någon från Viggos kull, tyvärr så bor de i Finland men nån gång ska man väl kunna träffas!

Imorn väntar det utställningsträning, Spring Fever´s, Mary kommer till Kalmar för att hjälpa mej och Viggo och några fler hundar, hur mans tår fint och vad man ska tänka på under en utställning. Mycket värdefullt för oss eftersom vi ska ställa om två veckor =)
Längtar....

Kommentarer
Postat av: pamela

Vad bra att ni fått kontakt.!! Syrran Roxie är här med vänner till oss och min dotter Sandra. Hon lever alltså sällskapshundslív i Norrtälje 5 min bilväg från oss. I väntan på att bli stor, gå på utställning och om lederna håller etc. Även bli stolt mamma på Trendmakers i framtiden. Tog mig friheten att sätta ut Viggo i vårt fotogalleri!! kramis

2006-11-07 @ 23:10:21
Postat av: Johanna och Viggo

Pamela: Ja kanonkul är det! Kul å se nån mer i kullen! Vore så kul å träffa henne och Jumbo och saga med..Helt okej att du satte ut bilden, bara att plocka bilder från bloggen de är inte låsta av den andledningen. Idag väntar utställningsträning inför den 19. Ska ni ställa ut på stora sthlm? kram kram

2006-11-08 @ 08:52:57
URL: http://vovvenviggo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0