Far och Son är väldigt lika!

Hallo!
idag har vi haft en kombinerad promenad och lekstund med Sigge ute i Norrlidens skogar. Kanonskoj har grabbarna tillsammans ligger o gnager på varandra tills nån ger upp o släpper.

Skojjigast är när sigge bokstavligen talat kastar sej ner när viggo närmar sej med sina gaddar.. allt för att få lille viggo o tro att han just brottat ner Sigge =) Vilket funkar Viggo tror att han för egen maskin lyckats brotta ner sigge som snällt ligger där o blir gnagd på, Viggo i sin tur är så nöjd o mallig över sitt braiga grepp att han glömmer att byta, vilket leder till att han håller fast Sigge en lååång låååång stund... Rätt kul å se ska försöka filma det nån dag! 

Det blir ju träning för oss i slutändan i form av lätt vardagslydnad som o sitta kvar medan koppel o halsband åker av o vänta på kommandot varsågod innan man rusar i fullfart mot Sigge. Komma på inkallning ( med hjälp av att sigge kommer på sin inkallning, vilket resulterar i att viggo hänger på o kolla om nåt skoj är på gång) men huvudsaken är att han kommer med sigge för jag tror att i slutändan lönar det med sej. Särskilt om han märker att det lönar sej i form av godis och fortsatt lek me Sigge. Jag tror i o med att han ser hur det lönar sig att komma i dessa lägen så kommer även inkallningen att fungera bättre i andra situationer. Så vi kombinerar med glädje nytta med nöje eller tvärtom.. =)

Resten av dagen har tillbringats hemma o häromkring, jag var en sväng i skolan men husse Daniel har hemma ganska länge så Viggo var bara själv lite mer än en timma.. O han hade inte busat nåt.. såg rätt nyvaken ut när jag kom hem vid halv sex.. Han hälsa lite o lade sej sedan för att sova igen o har så gjort tills för alldeles nyligen då det var matdags... En av DAGENS TRE HÖJDPUNKTER! Sedan kom jag på att jag inte varit ute me honom sedan jag kom hem vilket innebär att sist han kissa var 15.00 när danne åkte.. hoppsan lillkillen har därmed hållt sig i mer än fem timmar.. Duktig kille jag har! Så stolt!

Mailade lite med Viggos uppfödare, o fick veta att Viggos pappa "Nursyland Aviatior Jumbo" vann sin klass (öppen klass) på utställningen i Mjölby. GRATTIS!!! Säger vi och hoppas att vi kan bli lika duktiga en vacker dag!

Men jag tycker nog att de är rätt lika.. o blir mer och mer lika allt större Viggo blir, som förövrigt passerat 30 Kg´s gränsen o väger nu 30,4 Kg!! Stor kille kommer det o bli! Men hursom här kan ni jämföra far och son!

Nursyland Aviatior Jumbo "Jumbo" 2 år på bilden
Min stiliga pappa

Trendmaker´s Ice Age "Viggo" 5 månader på bilden
vinnarvovve badar


Kommentarer
Postat av: pamela svensson

JO vi tycker också ni är lika!! dt var ju liksom dt som var lite det roliga i det hela...för att ni skulle fåt nåt att jobba med på alla plan............ kramar från ett gäng som kommit hem från PALMA på Mallorca och tyvärr blivit rejält förskylda

2006-11-02 @ 20:54:04
URL: http://medlem.spray.se/trendmakers
Postat av: Tove & Sigge

Vi tackar för en trevlig promenad och lekstund! Det är en härlig liten slinga vi hittat!!

Underbart att se Sigge och Viggo leka, det funkar verkligen kanoners och är skönt att se att Sigge har ett tydligt språk gentemot Viggo och verkar uppfostra honom bra! Han säger till när det är jobbigt (typ efter att Viggo suttit som en fet fästing i halsen i tre minuter) men på alldeles rätt nivå! Bra lekkompisar är grejer det!!!

2006-11-02 @ 21:02:04
URL: http://toflan.blogg.se/
Postat av: Johanna

jajamensan! Man ser verrkligen på viggo hur han lyssnar.. som idag när sigge sa till efter ett tag me pinnen då lät viggo honom ha den i fred i stod på håll o kolla läget =) men så fort sigge bjuder in igen så är han med på noterna! SKoj skoj å se dem!

2006-11-02 @ 21:13:33
URL: http://vovvenviggo.blogg.se
Postat av: Johanna

Pamela:
hehe japp vi har o jobba med en riktig liten snygging... får så mycket komplimanger för honom.. kanonkul! Krya på er nu så ni kommer iväg te växjö!
kram Johanna och Viggo

2006-11-02 @ 21:19:29
URL: http://vovvenviggo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0