Stygn, bus å framgång

Äntligen tycker Viggo som inatt fått sova utan tratt, äntligen så är stygen borttagna =) Det ser jättefint ut på kinden, tar förmodligen ett tag innan pälsen är ute ordentligt å om den kommer.. men här håller vi alla tummar å tassar vi har =)
Viggo var supersnäll när vi skulle ta bort stygnen, pep bara lite för att jag höll honom runt nosen, men efter ett greppbyte så var allt frid och fröjd igen!
Tack Tove för hjälpen!

inga stygn längre
Så här fint är det nu! Bara lite skorv kvar!

När dagen ändå gick i vård av hundtecknet, så tog husse fram klotången och en näve mat för att korta herrns klor en aning, han sliter dem rätt bra själv men kan behöva lite hjälp emellanåt. Båda två är väldigt duktiga när det gäller kloklippning. Husse är stadig å säker på handen å Viggo finner sig i att ligga på rygg i hans knä, visst det är väl ite det bästa som finns, vilket man kan se i ögonen, men han gör inget motstånd å säger inte något.

vill inte titta
Husse tänk dej för nu ser det ut som viggo tänker för sig själv

kloklippning
Viggo ser undrande på vad husse har för sig =)


ahaa godis
Ahaa det var där han gömde dem, bäst jag håller koll så inte nån nallar nån godis =)

Förövrigt igår så tog vi en koppelpromenad med Tove och Sigge. Båda grabbarna har blivit mkt duktigare på att koppla bort varandra å inte dra mot varandra. Vilket jag o tove tycker är väldigt skönt, då det är två starka killa vi har i kopplena. Vi prövade även att släppa viggo lös så han fick busa av sej medan sigge fick sitta fint å vänta.. Tove barrikerade sej runt om honom o nejade Viggo när han kom farandes emot dem, å han lyssnade o for istället förbi dem. Det var skönt å se, för det innebär att han med kan få en koppellös stund under koppelpromenader =)

Sedan skrev jag hemtenta så fingrarna brann här hemma, tröttnade på husse å viggos bus så det fick gå ut å leka av sej lite =) De tog med en tur till skälby å hälsade på getter å får. Men de var tydligen inte så sällskapssjuka utan stod mest å käka har jag fått höra..Annat var det med det söta fölet och hästmamman som vi träffade på under vår promenad på skälby, som ville bli klappade. Viggo satt/låg brevid mej utan att skälla, vilket ger ett + i kanten för lillskrutt =)

idag ska husse å viggo gå viltspår igen, det var ett hiskeligt långt tag sen sist, men idag har husse fart ut i skogen för att lägga spåret så de kan gå det senare idag =)
Återkommer om det!

Ha en bra lördag det ska jag ha, hemtentan är inskickad å julmarknaden väntar på slottet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0