Norrtäljebesök!

Japp igår em packade vi in oss i bilen vår lilla familj å for upp mot sthlm, insåg att vi ptajmat in den absolut värsta trafiktiden prick 16 för att ta oss genom sthlm, men rallykalle Danne tog det med ro o gasade oss igenom köerna.. som förövrigt inte var så hemska!

Väl framme rådde kolsvart mörker så viggo fick nöja sej me å  kika på pappa Jumbo genom gallret på hundgården, trots det var det inga problem å inse hur enormt lika de är, se själva

     
aningens lika!

Jag o Danne däremot fick chansen å gulla med de små puppisarna.. massa bruna bebisar å två gula en hane å en tik.. ååå vill ha.. en brun liten tik =)

     
        
  
Mitt uppe i allt skulle även en tik från en annan kennel å Trendmakers I´m on fire paras, vilket viinte såg utan snarare hörde oj vilket styr det verkar vara med parningar =)

Efter ett par timmar med massa pepparkakor o julmust for vi hemåt igen, via Mc donalds så klart =)

Kommentarer
Postat av: pamela

Tack för besöket, det var mkt trevligt!! vi har ännu inte fått in bilderna i datornmen i alla fall fått ner hemsidan och upp igen för uppdateringar...det kom party party ivägen för dottra så nu är det väl ca 450 ny bilder som ligger i vägen................GOTT NYTT 2007
kramis

2007-01-01 @ 11:15:01
URL: http://medlem.spray.se/trendmakers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0