oj oj oj!

Här är det ju dammigt!
Ingen idé att försöka återberätta allt men flocken har som de flesta vet utökas med en till tvåbent liten pojke! Matten har börjat återfå normal kroppstorlek och träningen är i full gång igen.
Tillbringade en regnig eftermiddag på bästa Limmerhult! Det spritter i kroppen när man ska dit, för man vet att man får delta i en kanonbra träning, med bra och genomtänkta övningar som utmanar en gång på gång. Å precis så blev det i söndags trots ihållande regn.
Fast man vet så väl hur man ska agera så gör man det inte! Gu vad lätt det är att vara åskådare!
Dagens motto var och är iaf "det är inte att apporten kommer in utan hur den kommer in"!!!!!! Å det är efter den principen jag jobbar på att träna efter! Den och lite mer tankeverksamhet i min hjärna inför varje övning och varje skick! Planen måste finnas i huvudet annars är jag rökt! Bättring måste ske från mitt håll!
Men träningsmotivationen är på topp och sedan vi kom hem i söndags har jag och Sting fått ett pass om dagen i benen och våra huvuden! Vi är nog lika snurriga båda två ibland, försöker vara med på alla håll å kanter vilket resultaterar i kaos!
Men de senaste två dagarnas träningar är jag nöjd med, jag tycker att jag tänker till lite mer (så gott det går med en amningshjärna och den blondie som jag är), jag bestämmer mig innan skicket vad som är inom mina gränser och jobbar in apporten inte låter Sting springa in den. Har hittat ett kanonbra ställe, synd bara att det är nyttjat nu så nu måste jag hitta ett nytt kanonbra ställe att varva med så inte detta blir en sträcka som Sting springer på ren vana! Utmaningen måste ju in också!
Längtar som en tok till Göranträffen i juli, men innan dess väntar massa träning, semester på öland med nya marker och mer träning!
Ska försöka hålla denna blogg lite mer levande, men lovar inget =)
Bild från Guy Bennett kursen vi gick i våras!

Kommentarer
Postat av: Cinna

Bra jobbat Johanna jag ska påminna dig ;))

2011-06-22 @ 08:54:39
URL: http://www.limmerhult.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0