Valpträff och hotellhund


(Stulen av Calle och Cinna)
Jag och Sting, Classe och Sako, Affe och Viktor, Marie och Lykka samt Cina och Disa

Igår hade vi valpträff på härliga Limmerhult. Dagen till ära fick vi oss en rejäl duvning i tecken och signaler, behövligt! TACK! Som alltid när man åker därifrån är man superpeppad och vad passar då bättre än med en toppträning på Limmerhult inplanerad på imorgon!! Längtar! Något säger mej att den träningen även den kommer att gå i tecken och signalers "tecken". Laddad till tusen är jag iaf.

Gårdagen hade blandade resultat, en hel del nya grejer som rörde till det i mattens hjärna vilket påverkade vårt samspel. Men skam den som ger sej, sista övningen höll jag ihop min hjärna bättre och då fungerar vi bättre som team igen. Min prins, han är galen utbrast Cinna när han for över vallen i en sådan fart att gräset sprutade på sidorna, vad som är trevligt tycker jag är att trots farten så har han näsan med sej. Vi fick bryta upp i halvtid, för att matten skulle jobba, pga tidsbrist fick Sting följa med till hotellet och dessförinnan gå en liten promenad inne i stan, mycket skumt hälsar Sting, massa att lukta på folk överallt.. galet!

På hotellet skötte han sej exemplariskt den timman han fick vara här innan hussen kom och hämtade, eller om det var lillmatten Stina som hämta honom. Hon hade tjatat på pappa att "åka stan", "hämta king". Han charmade barnen här, fick bratsen att gå ner på knä för honom och gosa, allt medan han njöt på rygg med benen i luften och lät sig klias på magen, och sov däremellan helt utslagen, tog inte ens notis om städpersonalen på 8 pers som dundrade ut när de slutade. Min fina kille.

Även Viggo hade saknat sin lillebror, suckat högljutt i trädgården när ingen ville nappa på hans lekinviter, vankat och undrat vart han var! Söta är de! Men de behöver komma iväg själva, särskilt den lilla herren, så om nån vet nån lydnadstävling inom snar framtid så vill vi gärna åka o kika (läs behöver vi socialisera oss lite).

 


Kommentarer
Postat av: Annette

Tack för grattis!!! Känns helt underbart... nu ska vi njuta!

Kram kram

2010-04-25 @ 13:10:30
URL: http://www.waterfreaks.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0