Viggos sötebrödsdagar är över..

eller han har satt sin sista potatis... kalla det vad ni vill. Men den inbjudan om att komma upp i soffan tog han som en stående inbjudan ganska snart, och började sova i soffan varje natt och när vi inte var hemma. (ja hans vita matta han lämnar efter sig avslöjar honom)

När han sedan igår klev rätt upp i sängen TVÅ gånger, insåg vi att Viggo tyvärr måste hållas lite kort. Så nu är han portad från soffan igen. Så kan det gå! Det finns liksom gränser o sängen är en helig sådan!

Kommentarer
Postat av: Josefine svarar

Jag PLÅGAS av att inte kunna ha Arwen i sängen! Soffan är det väl lugnt att hon inte är i eftersom hon hårar ner så mycket, men att missa morgongos och kvällsgos tar nog mer hårt på mig än henne. Skulle ju kunna lägga mig på golvet bredvid men eeh... kanske inte?Men men, respekterar man inte husse i sängen så gör man inte och bör således inte få vara där. Jag får nog gott förpassa mig till golvet när jag vill ha gos. Eller vika ut en sovsäck till husse...? ;DSluga små vovvar vi har!

2009-10-14 @ 23:26:43
URL: http://inhercloset.blogg.se/
Postat av: Thinas hundar svarar

Sovsäck på golvet till husse röstar vi för. Fritt fram för hundhår i sängen. (det går väl för bövlen att tvätta);)

2009-10-15 @ 07:53:56
URL: http://goldenmudi.info.se
Postat av: Pia och Hera

Hm hund i sängen....jag som knappt accepterar barn eller man...vill sova SJÄLV!!! Mys är mys men bara en liten stund....sen vill jag ha min säng för mig själv - som den elaka, egoistiska människa jag är....

2009-10-15 @ 21:42:45
URL: http://www.piatricks.se
Postat av: Fia

Ser sååå skönt ut, Moltaz har oxå tassat upp lite då och då.. Nu sover han gott i sin hage och jag intar sängen. Önskar er en god natt, kramar Fia

2009-10-15 @ 21:43:58
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0