Vi lever...

eller nja inte Biabädden. Kan vara så att två hundar hade megaparty här idag på fm. Men jag vet inte den är rätt död iaf! Fråga mej inte hur egentligen för jag har ingen aaaaaning! Kan inte förstå! Stinas nya paket med blöjor såg det ut som råttor varit på så det kanske är de som varit på biabädden med. För inte kan väl dårar jobba som råttor!?! Eller?!


I helgen är det riktigt hundigt, för matten och hundarna iaf. Lördagen är det valpträff för drakbarnen, sting med syskon. Brorsan får kanske hänga på o slappa i bilen. Hussen ska på fiskehelg med grabbarna. Ooj oj !!
Söndagen är det unghundsderby i Västerås. Självklart ska jag och Stingråtta förlåt rockan dit, som resesällskap har vi Moa och hund samt Angelica och hund! Fin fint!

Stina då, hon huserar hos mormor och morfar hela helgen! Måste ju se till att de motioneras och håller sej unga! Vi klev idag också av budgivningen på det huset som vi så gärna ville ha. Men vi är på det igen, imorn väntar en ny visning och studentskiva och... ja ni kanske förstår varför bloggen uppdateras lite torftigt!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Självklart är det råttor som gjort det här, ring anticimex... Stackars hundar som fått bevittna detta otyg... Nospuss hälsar Moltaz

2009-06-10 @ 23:50:47
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag tror bara att de gör själv för sitt namn, "Labradårarna". Vad säg om att byta till tex Labrabedårande Viggo och Sting?



Hihi.....

2009-06-11 @ 00:27:14
URL: http://gmunsterlander.blogg.se/
Postat av: Hera och Bettan (och Silla)

Tänk att tvåbeningar inte förstår värdet av det vita fluffet som är så elakt instängt i bia-bäddar och andra dynor....blöjor vet vi inte så mycket om men Atlas säger att de består av mycket fluff de med...

Hundhelg! Härligt att få odelad uppmärksamhet - äntligen har era tvåbeningar förstått vad som räknas här i livet...

2009-06-11 @ 19:28:12
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Hanna

Låter trevligt med en riktig hundhelg =)Hoppas ni hittar ett annat hus snart! Kraam

2009-06-11 @ 22:56:15
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Människorna på Limmerhult

Ja sorgligt men sant så har nästan alla varit i Biabeds stadiet..Njaa inte riktigt alla, Prinsessan o Råbert har faktiskt hållt sig borta från " nu ska vi smula sönder biabeds leken"....Nora och Herman tog en i förra i veckan i hundgården, så ja nu får dom vara utan...Plastbäddar med väldigt gamla och hmmm till viss del strimlade fäller är vad som erbjuds i sängväg...Skyll sig själv säger matten...

Ses på lördag och hmmmm söndag...

Kraaaaam

2009-06-12 @ 06:41:04
URL: http://www.limmerhult.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0