Mognar

Tycker Viggo mognar lite för varje dag. Han tycker nog också det för nu har han kommit på att han kan lyssna om man faktiskt vill ha kontakt med honom, man kan självmant flytta på sej om man inte orkar med en klängande Stina.

Framförallt har han en mycket trevligare arbetsattityd framförallt med hussen. Jag tjuvklickar Viggo lite, rycker ju i träningsnerven som ni kanske förstår. Vi tränar mest basic saker, han är ju inte direkt nån klicker hund =) Danne asgarvar åt mej och säger lycka till när jag försöker få till frivilliga lägganden av stå/sitt hunden Viggo. Han bara glor sönder mej!

En liten rapport från oss! Med hussen sker dagligen lite träning främst i form av jaktlydnad, om jag förstått rätt så är det stoppsignalen de tränar på nu framförallt. De kör också väldigt mycket basic inkallningsträning. Där hussen blir vansinnigt glad när viggo kommer i full fart, de tränar farten och jobbar fram en massa glädje som är lite nya receptet. Har varit mycket sura miner i samband med Viggoträning, man måste liksom vara rätt fyrkantig men man kan ju vara glad med om man är det när det passar så att säga!

Kommentarer
Postat av: Hanna och Isa

Glädje är så mycket roligare för alla parter :)

2009-01-15 @ 12:17:13
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Pia och Hera

Visst är det kul att kunna träna med glädje! Känner så väl igen fyrkantigheten i träningen med vår Trubbel och önskar att alla skulle kunna visa sina hundar precis hur glada de blir när älsklingarna gör rätt och inte bara ett kort "bra" för att man är rädd för att hunden ska gå i spinn annars.

Tycker du är fantastisk som kan släppa Viggo till hussen utan att ha en "egen" att träna fullt ut med - förstår om det rycker i klickerfingret!

Kram!

2009-01-15 @ 14:58:07
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Camilla& Kina

Passar ju ypperligt att smygtklicka Viggo litegrann, började klicka lite med Kina någon gång, men vi backade en hel del med annat därför blev det så att jag la ner klicker, men den kan komma fram igen! Viggos fart har ju ökat har jag faktiskt sett " LIVE" glädje är som sagt aldrig fel på rätt plats, man behöver ju som förare arbeta med sig själv oxå! Men som sagt tidigare jag tror att Danne & Viggo är ett vinnande koncept.

KRAM

2009-01-15 @ 15:46:50
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Hejja Viggo! Tror på honom, men ska inte labbar mogna väldigt sent?... Han kanske bara behöver tid. Danne & Viggo känns som ett vinnande koncept!

2009-01-15 @ 22:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0