Ensamhetsträning

Mycket korkat påfund tycker Sting. Varför ska man vara ensam för när man kan vara med matte. Hmm.. Nävars så illa är det inte. Testat lämna dem lite smågånger, typ kasta soporna i trappen gånger.

Danne lämnade dem när han tvättade häromdagen. Så igår tog jag tag i denna träning med. Kissade Sting och lämnade honom sedan i köket med ett ben. Dock så åkte benet ut under grinden så Sting var en aning förtvivlad över det faktumet när vi klev in genom porten. Väntade tills han knep ihop den lilla munnen och gick sedan in. Lämnade in benet igen och parkera viggo i hallen. Slog på babymonitorn och ställde den i köket, tog den andra med mej ut och gick till baksidans lekpark med Stina. I två timmar var vi ute. Knäpptyst i monitorn och torrt på golvet! Lycka!

Testade idag med. Först en snabbis medan jag gick med Viggo. Tystnad, benet kvar i köket.

Sen åkte jag med Stina till systemet. Förvarnade närmsta grannen, bad dem hålla öronen öppna. Tyst när jag kom tillbaka 1 h senare och torrt. Dock hade det varit en ung herre som skällt och gnällt i omgångar där inne. Attans. En snabb analys och kom fram till följande:

Benet har åkt ut, frustrationsskällt ett par gånger. Retstickan Viggo har sedan smaskat i sig benet (avslöjad då vardagsrummet nyttjats, viggo parkerar alltid på den mattan när han får nåt ben och sting äter inte upp ett helt ben än). Därav de små gnällomgångarna då han inte varit sysselsatt helt enkelt. Nu blir det ben som inte kan åka ut under grinden. Så ska det nog gå bra!

Kommentarer
Postat av: Josefine svarar

Haha, stackars Sting som inte fick tag på sitt ben! Arwen lämnar vi ensam med Spiken en halvtimme varje dag nu, ska öka tiden nästa vecka. Skulle nog kunna lämna henne mycket längre, boxrar är tysta av sig och hon är så självständig så oftast skiter hon hon i om jag är där eller inte xP lilla bajsvovven. Hon är lite för fäst vid Spiken dock så jag har börjat ta ut honom på enskilda promenader nån gång varje dag. Skönt säger Spiken, inte lika roligt säger Arwen.



Men det ska nog gå bra!

2009-04-30 @ 22:58:02
URL: http://inhercloset.blogg.se/
Postat av: Pia och Hera

Stackars Sting -. inte kul när brorsan stjäl benen och dessutom käkar upp dem!

Bra träning dock - som den lille herrn verkar klara bra!

Kram!

2009-05-01 @ 18:04:54
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Stackers liten! Det kan inte vara lätt att vara ensam de första gångerna. Hoppas ni hade en trevlig Valborg. Kram!

2009-05-01 @ 23:06:52
Postat av: Lotta

Systemet? Menar du inte djuraffären:-)).

Vilken duktig vovve ni har. Tränade Gozzi i 3 år på att va själv. Nu fungerar det jättebra....trägen vinner. Men min ras är ju känd för att inte vilja vara själva. Ska träna mera med nästa, oftare, flera gånger varje dag.

Vov vov

2009-05-02 @ 10:33:47
URL: http://gmunsterländer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0