Upp, Upp Upp!

Livet med Viggo är som en berg och dalbana bokstavligen talat! Det går upp och ner dagligen, timma för timma, minuter för minuter!

Idag har det faktiskt mest gått upp! Kanske beror på att han åkte iväg med husse strax efter att jag slog upp mina ögon! Haha, nävars! Idag har vi varit på Svärföräldrarnas landställe utanför Ringarum! Markerna runt omkring huset bjuder till bra jaktträning! Som jag såklart utnyttjade idag! Farfar tog hand om vagnen, farmor och farbror Joakim var publik och danne hjälpreda åsså fick vi till ett träningspass.

Nyttjade först ett fält till två synliga markeringar, stadgan var kanon, likaså jobbet och inlevereringen. Markerade bra, sökte endast lite i rätt område innan han plockade dem båda en efter en!

Traska vidare, Viggo fritt i närheten av oss. Vid en uppförsbacke med kvistig och snårig terräng fick Viggo ytterliggare två markeringar. Samma visa där! Bra stadga, fint arbete och bra inleveringar, har märkt att jag får dem allt oftare i handen utan att behöva diskutera saken!

På vägen tillbaka till stugorna fick han även ett fältsök på samma fält som de två första markeringarna gått. I detta sök fick han för första gången på länge 2 dummies som danne lagt ut, en lite djupare än den andra. Likaså här var arbetet kanon, har inget att kritisera. Ingen tendens till byte eller att söka vidare med dummie i munnen. Trots att vi endast kört med en dummie den senaste tiden, vållade det inte några problem för skick nr två. Man såg riktigt hur viggo vindade in den sista. Gick lite för djupt, fick nos på den och vände upp mot den!

Det är sådana här pass som får mej att orka kämpa vidare. Som får mej att vilja jobba vidare med Viggo!

Kommentarer
Postat av: Moa

Ni är underbara men det vet ni ju att jag tycker!!

2008-10-12 @ 22:18:40
URL: http://lucasflock.se
Postat av: Camilla& Kina

Härligt med goa träningsmarker! Duktiga ni med att träla på !! Dårarna kommer att komma igen en dag.....KRAMIS

2008-10-13 @ 20:46:25
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Angelica

Mycket rolig läsning!!!!

Vill absolut ses men kan bara kvällstid. slutar vid 16:00 i veckan.

Kramis

2008-10-13 @ 22:13:14
Postat av: Martin

Stackars dig, en massa mammisar och bebbisar!!!Vart ska det här sluta!!Och vi som har ett jätte bra ställe där din lilla syster kunde vara med, har sett flera såna där åkdon som åker far fram i!!Men brushan, smila in dig då kan det komma en och annan gosak under bordet!! Det är inte illa det heller!!! High five!!!!

2008-10-16 @ 05:29:08
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Pia & Hera!

Härliga framsteg - det är de ögonblicken vi lever för!!!

Kämpa på du - kan jag komma någon mm närmare ett wt med Trubbel så kan du komma flera km längre!!! ;-)

2008-10-16 @ 19:48:41
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Maria

Härligt att det går så bra med träningen!!! Det är en härlig känsla när det gått super på ett tränings pass!! Kram kram!

2008-10-16 @ 20:07:20
URL: http://www.goldenkillarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0