Kvällsträning

Nästan ett vårtecken att kunna träna kvällstid, med lite lampor går det mesta =)

Sting och jag hängde på Angelica och Anette och deras hundar. Först körde vi lite valpträning, med kontakt, stadga och inkallning. Sen inledde vi med egna enkla linjetag.

När de sen satte undan sina små varav den ena var en löpande Stina, fick Sting stanna kvar ute och matcha deras äldre hundar så gott vi kunde. Å det gick riktigt bra, la om det lite till vår nivå (dirigeringsträning), gick lite närmre, visade en extra gång, körde sist för att slippa ev. byten.

Vi avstod deras sista övning, klockan med stopp, höger vänster och bakåt. Där kände jag att vi var nöjda =)

Sting visade inte en min om att han var brydd över att Stina löpte, att hon var ny för honom, att platsen var ny eller mörkrets skuggor. Mycket stolt över honom och mig som kunde leda honom genom denna träning och tog en hel massa enligt mig bra beslut under tiden. Något jag känner är lite av min akilleshäl. Jag blir lite rådvill i vissa situationer och agerar försent eller inte alls om Sting överraskar mig. Idag kände jag mig  tajmad, genomtänkt och aktiv i alla situationer och framförallt förberedd.

Lite beröm till mig själv, stroppigt kanske men mer sånt eftersöker jag, för vi förare utvecklas och tabbar oss en hel del under en träning, särskilt jag som är väldigt ny på jaktbiten och dessutom med en ferrari.

För kör man ferrari så måste man agera snabbt!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Både du o dåren skötte er utmärkt :D

2010-03-04 @ 22:13:07
URL: http://tvanyanseravguld.se
Postat av: lena, millie,ebba

Härligt med träning och ännu roligare när man känner sig nöjd !!!! Snart är våren här på riktigt så man kan sätta igång "på allvar"

Kram

2010-03-04 @ 22:14:54
URL: http://www.goldentjejenmillie.se
Postat av: Matten på Limmerhult

Ha ha låter bra du !!! Handler träning är bra att ha speciellt med hundförare med självkritik...Det blir bra ska du se....Längtar efter att få grilla dig ordentligt ;))) Puss o Kram

2010-03-04 @ 22:18:30
Postat av: Annette

Ni var kanon båda två "That´s it"!!!!!

Kram kram

2010-03-05 @ 06:00:50
URL: http://www.waterfreaks.nu
Postat av: Cina & Disa

Vilka härliga hundar vi har. Jag tycker absolut att man ska kunna säga att man gjort något bra själv, att ma är nöjd men ens egna framgångar. När vi utvecklas så utvecklas ju även hundarna.Kramar från idag ett härligt SOLIGT SOLna

2010-03-06 @ 09:05:11
URL: http://web.comhem.se/javashemsida
Postat av: Lotta

Bra jobbat! Ni är så duktiga.

Kram

2010-03-06 @ 15:59:47
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Sofie

Klart man ska ge positiv kritik till sig själv när det går bra och annars med för den delen. Ni är duktiga ni, du och svarten :-)

Kram kram

2010-03-06 @ 19:08:38
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Annette

Visst var det kul!! Tyvärr kan jag inte på torsdag (föräldrarmöte) men Angelica och du kanske kör!!? Vi ses ju på fredag, tyvärr utan hundar hi hi!!

Kram kram

2010-03-09 @ 13:10:51
URL: http://www.waterfreaks.nu
Postat av: Annelie

Kan ju inte torsdag, ska på f-möte, kan tyvärr inte byta bort det, men hojta igen för här ska tränas, har en del att få pejl på, nu sjutton ska det bli bra! Men vi ses ju snart...... Kramisar

2010-03-10 @ 21:13:07
URL: http://harpo-labradoren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0