Mystisk skada

Idag for vi till skogen en sväng för att låta hundarna å jobba lite mer med huvudena. Vår nya granne Elin följde med som passiv med Troy. O Stina sov i bilen =)

Vi började med att kasta markeringar åt varandra jag och danne, bra träning då hundarna hela tiden är aktiva, men aktivt passiva varannan gång. Första markeringen Sting fick gå på, så pep han till på vägen ut. Tänkte inte så mkt på det. När vi kom hem så låg vi och myste lite på golvet o ser då att pälsen är bortskavd på vänsterframben på två ställen och huden under är blottad och irriterat röd.

Skumt! Han verkar inte ha ont, det är torrt och fint, men lustigt ser det ut, pälsen är liksom helt väck! Träningen gick för övrigt bra, hundarna fick jobba lite på vatten. Matte och husse var lite avslagna idag så lite olater kom fram både här och där, men på det hela var det skönt att köra lite inför söndagen, då det väntas en valpträff =)

Kommentarer
Postat av: Pia & Hera!

Haha man kan inte alltid vara på topp och fokuserad på all träning - ibland måste man få slarva lite och bara ha kul?

2009-09-16 @ 22:08:45
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Matten på Limmerhult

Han har säkert bara skavt av pälsen på ett gren eller ngt om du noggrant söker igenom områden kanske du hittar pälstussen och kan klistra dit den :)Ses på söndag...

Kram från oss...

2009-09-17 @ 07:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0