Ännu en Limmerhultsdag i "Rita"regi!

Till ända. Det har varit ännu en otroligt lärorik dag, jag stod bakom kamerlinsen o danne i linjen med Viggo ihop med nybörjarklassgänget, Nora och hennes vänner =)

Imponerad av både hundar och förare och Rita som har den enorma förmågan att anpassa varje litet steg i en övning utifrån den hund hon har framför sig, att motivera och ändra upplägg på en halvminut! Jag är imponerad!

Sting han fick gå med som passiv på eftermiddagen. Mycket nyttigt. Han gick bakom linjen på walkupen utan en endaste apport. Satt bakom linjen på sena eftermiddagens övning. Viggo han gick i linjen, skötte sig bra med viss olydnad. Men han imponerar han med. Vilken fart han har och vilket fokus ut! Det är kul att se. Hussen fick beröm från de vi tränade med och för i somras som inte sett dem sedan dess. Framsteg som syns tydligt! Heja på! Ni är skitduktiga hussen och Viggo!

Ännu en em/kväll till mötes med två trötta hundar. Viggo tog sej nyss friheten att hoppa upp i sängen hos husse bara sådär=) Sting han värmer mina fötter. Våra underbara hundar!

Kommentarer
Postat av: Elin me grabbar

Låter underbart!

O bilden i förra bloggen är fantastisk :-)

Kram

2009-10-13 @ 18:35:03
URL: http://www.signofspeed.com
Postat av: Annelie & Martin

Härligt!! Ni är verkligen lyckligt lottade!! KRAM

2009-10-13 @ 21:02:33
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Pia & Hera!

Helt otroligt!!! Som en vän till mig sa häromdagen, många är lyckligt lottade om de får EN hund i sitt liv som de känner "det där" med....Ni har fått två....

Kramelikram!

2009-10-13 @ 21:32:53
URL: http://www.fampetersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0