Den lilla svarta!!

Idag bestämde han sej för att möblera om i sin bur lite medan vi var borta. Han har haft en sån megabillig bädd från Ikea sedan han kom. Vilke han totalt skitit i att tugga på, men den dyyyra biabedden var han minsann tvungen att tugga på.

Nu verkar det dock som att vi missuppfattat varandra och herrn fick för sej att det var helt okej att plocka ur all stoppning ur den fina billiga ikeabädden som är kanon bara att kasta i maskinen men är ändå som en bädd. Så han har medan vi var hos mäklaren öppnat ett litet hål i botten och plockat ur all stoppning. Om det inte vore för allt vitt fluff så hade vi inte anat något ont.

Men åå vad jag älskar denna lilla svarta blixt. Idag fick de båda hundarna ett litet markerings/stadgepass på morgonrundan. De skickas ibland varannan o ibland var andra eller var tredje. Den som sitter tyngst kvar i rumpan får kommando och får hämta. Till o med Viggo o jag kan samarbete på sådana saker himla kul att slippa bråka! Sting är superduktig och svårighetsgraden för honom blir såklart lägre än för Viggo. Men en bra grej att göra med båda hundarna samtidigt.

Kommentarer
Postat av: Cina

De är små utmaningar våra små drakungar. Disa är förpassad till sin bur så fort vi inte är hemma, men så småningom ska väl även bli folk/hund av henne och syskondrakarna:-)



Träningsmässigt så tar vi det fortfarande väldigt lugnt. Disa har fått prova på någon apportering men eftersom hon är så duktig på att hämta och lämna av så bryr jag mig inte så mkt apportering för tillfället. Vi har provat på något enstaka linjetag typ kortkort.



Annars jobbar vi fortfarande mkt med vardagsträning såsom att komma på inkallning även fast hon vill bli kvar vid en luktfläkt. Att inte springa fram till andra hundar (inte så stora problem idag), inte jaga levande fåglar osv. Alla vardagssaker med andra ord.



Jag försöker enbart att ha lite kul med henne och inte ställa några större krav jobbmässigt.



Gemini (moster) började jag inte träna förrän hon var ca 6 månader och jag känner att jag vill köra samma linje med Disa.



Vi syns nästa helg, ha det så gott tills dess.



Cina och Disafisa

2009-07-09 @ 19:42:16
URL: http://web.comhem.se/javashemsida
Postat av: Fia

Vilken lite buse, men de är för söta samtidigt och vi har sagt här hemma att någon BIA bädd blir det inte förrän en viss mognad har infallit sig i den unga Lagottokroppen. Kramar Fia

2009-07-09 @ 22:50:06
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Pia och Hera

Hehe tänk att det vita fluffet är så roligt.... :-S

Men det går över....klen tröst men det gör faktiskt det...

Ha en go' helg!

2009-07-10 @ 20:07:09
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Hahaha, han är inte dum inte... Hade ju en bra plan på hur han skulle utföra saker utan att bli upptäkt, den höll bara inte hela vägen.

Vi ses snart!!! Kram!

2009-07-12 @ 17:14:23
Postat av: Hanna

Haha, han är en skönt kille Sting =) Va roligt att ni kan träna så bra tillsammans!

2009-07-17 @ 07:54:52
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vågar man ha denna lilla valp i möblerade rum. Det finns mycket vitt fluff i min Eketorpsoffa på Öland.

Kraaaaaaaaaaaaaaam

2009-07-19 @ 23:54:52
URL: http://tankarombilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0