Valpträff!


Sako, Erik, Sting, Olle, Lykka och Disa
(Viktor och Tosse saknades idag)
Foto: Hedvig

Idag har vi haft ännu en valpträff, vi är verkligen privilegade valpköpare som har denna turen med så engagerade uppfödare. För att inte tala om kunniga!

Idag fick våra små som nu hunnit bli 6 månader jobba en hel del. Vi inledde med lite allmän check hur alla valpar utvecklas. Vi kom fram till att de kliver in i lite könsmognad nu de flesta, vilket de visar på olika sätt. Jag upplever att Sting blivit spökig samt något mer luktig. Något som jag inte tillåter i allt för stor utsträckning såklart redan från start.

Sedan körde vi igång övningarna. Först några olika stadgeövningar, här är jag nöjd med Sting han är het men han sitter kvar dock kommer det lite pip i vissa situationer. Men jag lägger inte nån vikt vid det just nu, då jag inte tror att det kommer att bli ett problem.

Sedan fick vi köra en markerings och linjetagsövning för att sedan avsluta med lite kontrollerat bad och stadga vid vattnet.

Imponerad av alla valpar. Såklart mest av min egna svarta ferrari! Går med ett leende på läpparna över denna hund! Vilken känsla det är! Han är så mysig att ha med, cool, avslappnad och somnar i mitt knä i teorin emellanövningarna! Idag fick han dessutom träffa mamma Ellen och morfar Göran, vilket matten tackar för. För lite väl kartig o framfusig är han emellanåt så mamma Ellen fick vara lite mamma! Shit sa Sting och flög upp i mattes famn efter båda tillsägelserna. Kan säga att ena gången stod jag upp men hade helt plötsligt en Sting på axeln =)

Tackar Limmerhultarna för en som alltid kanondag, med toppenövningar med en massa tips och råd! Tack också till er andra med solstrålar!Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är en liten dröm hund du har!

Pussa han från mig!

2009-08-09 @ 21:11:44
Postat av: Marie

En bra dag har vi haft med våra Solstållar på Limmerhult (igen :-)Kram från Marie med Sessor

2009-08-09 @ 21:28:43
Postat av: Annelie & Martin

Lyckan lyser bara genom bloggen!! Härligt!! Kram

2009-08-09 @ 21:33:43
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Pia och Hera

Åh vilka härliga träffar ni har och vilka uppfödadare!

Valpar är bedårande och mysiga men det är ju så kul när man kan "göra" lite mer med dem....det är ju liksom det man ser fram emnot under valp-och-unghundstiden!

Lycka till!

Kram!

2009-08-09 @ 21:41:03
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Hanna och Isa

Verkar som att det var en lyckad valpträff - va roligt!

2009-08-09 @ 21:51:25
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Morfar Göran

Synd bara att ni missade min trippelmarkering ibland näckrosorna...Min matte var så stolt över mig, tror jag iallafall..Hon verkade iallafall ovanligt nöjd med min insats..:)..

2009-08-09 @ 22:00:20
URL: http://www.limmerhult.net
Postat av: Fia

Så kul att läsa om er träff och allt ni gör med de små svarta charmtrollen. Underbar bild på kullsyskonen. Kram Fia

2009-08-09 @ 22:16:17
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Skönt att du är så nöjd med ditt köp, det är ju så det ska vara att ha hund! =D Önskar att jag oxå hade hyfsat nära till mina uppfödare... Kram!

2009-08-10 @ 07:55:22
Postat av: Moa

Härligt gäng!!

2009-08-10 @ 19:49:33
URL: http://klickerhundar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0