SURGUBBE!

Har nu fått veta genom lite klurande och ett påhopp vem den som lämnat in klagomålet är!! Det är en gubbe ovanför oss med en Cairnterrier som klagat. Helt okej, om det nu inte vore för att hans hund lever fan dygent runt, skäller, ylar, gör utfall och så vidare. Hans kommentar var dessutom andra hundar kissar ju över... då undrar vi alla inklusive vicevärden, kissar man över valpkiss och varför är det ett problem om man nu inte ska kissa hundarna på gården.

Hans påhopp på danne idag var så barnsligt det med. Han flög på danne när han var på väg ut, och sa: Hoppas det där va sista gången du kissa den där hunden på gården, följer du inte trivselreglerna. Jo sa danne men detta är en valp o den kommer vi fortsätta kissa där. Surgubben mena på att det minsann var en tant som bruka sola där nere. Aldrig sa Danne det tror jag inte ett skit på. Och så fortsatte det tills gubben hota med att styrelsen var med honom o bla bla bla! Visst visst sa danne vände sej om o gick.

Jag blev såklart vansinnig. Gick upp till karln och ringde på. Tror ni han våga öppna. Icke. Har varit uppe tre ggr. Hör hur han hyssjar sin hund som skäller somen bäng där inne, men han vågar inte öppna! Fegt!

Hans hund skäller  och ylar dag ut och dag in. Nätterna och tidiga mornar. Så fort nån kommer å går i porten, när någon är utanför , om nåt smäller, en bil gasar, en garageport öppnas .. ja jämt. Den gör utfall mot Viggo (som bara skiter i den lilla ragghunden) mm. Så han är väl inte riktigt i position att börja härja. Men förmodligen därför han börjar härja på oss. För vi springer ju mer i porten och är på gården, vilket resulterar i att hans hund skäller och ylar mer. Så han är nog rädd om sitt eget skinn.

Nu så, nu är jag lugn. Han kan gnälla på oss, men vi stör fasen inte nån, han däremot och hans hund stör i tid och otid så vi sitter säkert så att säga.

Ska iaf på två husvisningar kommande veckorna! Håll tummarna för oss.För att avsluta med nåt skojigt så att säga!

Kommentarer
Postat av: Pia och Hera

Usch vad jobbigt och tråkigt med grannar som är småaktiga....Stå på er! Jag tror egentligen inte att någon håller med honom... ;-)

Ha en bra vecka!

2009-04-05 @ 20:11:35
URL: http://www.fampetersson.se
Postat av: Camilla, Kina

Vilken skitgubbe!!! Verkar ju ha mest problem själv! Strunt i honom, hoppas ni får se nåt bra på husvisning, men ni har ju en jättemysig fin lägenhet!! Håller på er!! KRAMAR

2009-04-05 @ 20:12:28
URL: http://www.freewebs.com/svensksund
Postat av: Thina o hundarna

Håller tummarna för husvisningen.

2009-04-05 @ 20:27:28
URL: http://goldenmudi.info.se
Postat av: Annelie & Martin

Hoppas att det blir ett litet hus snart, skönt med eget! Kramar

2009-04-05 @ 20:31:15
URL: http://harpo-labradoren.se
Postat av: Angelica

Sitter här o retar upp mig på gubbfan!

2009-04-05 @ 20:34:34
Postat av: Hanna

Vilken jävel! Håller tummarna för att ni hittar hus snart! Kraaam

2009-04-05 @ 21:36:55
URL: http://hannaochisa.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hua vilken skitgubbe, han bör se om sitt eget hus innan han klandrar andra... Men tyvärr är det så för en del glagisar. Strunta i honom och för han lär inte komma någon vart med sitt klagande. Stort lycka till med husletandet, kramar Fia

2009-04-05 @ 22:06:02
URL: http://gracilisdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0